Şehit Üsteğmen Gökhan Korkut, İsmiyle Yaşayacak - Son Dakika
Yerel

Şehit Üsteğmen Gökhan Korkut, İsmiyle Yaşayacak

Şehit Üsteğmen Gökhan Korkut, İsmiyle Yaşayacak

Konyaaltı Belediyesi “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. Yıldönümü” etkinlikleri kapsamında Hurma Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Şehit Jandarma Komando Üsteğmen Gökhan Korkut Parkı’nı törenle hizmete açtı.

19.03.2014 09:44

Konyaaltı Belediyesi "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. Yıldönümü" etkinlikleri kapsamında Hurma Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Şehit Jandarma Komando Üsteğmen Gökhan Korkut Parkı'nı törenle hizmete açtı.

Şehit Gökhan Korkut'un annesi Leyla Korkut ve babası Veli Korkut'un da hazır bulunduğu açılış törenine Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve eşi Havva Böcek, CHP 22. Dönem Milletvekili Tuncay Ercenk, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Pınar Togaç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antalya Şubesi Başkanı Zeynel Abidin Sezer, dernek üyesi gaziler ile çok sayıda bölge sakini katıldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antalya Şubesi Başkanı Zeynel Abidin Sezer, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. Yıldönümü kapsamında Konyaaltı Belediyesi tarafından yaptırılan parka Şehit Jandarma Komando Üsteğmen Gökhan Korkut'un isminin verilmesi kendilerini son derece memnun ettiğini söyledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise konuşmasında 18 Kasım 2012 tarihinde Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik kırsalında terör örgütleriyle girdiği çatışmada şehit düşen Şehit Jandarma Komando Üsteğmen Gökhan Korkut'un ismini ölümsüzleştirmek istediklerini söyledi. "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında açılışını yaptığımız parka şehidimizin ismini verdik" diyen Başkan Böcek, bu güne kadar ilçede 127 parkı hizmete açtıklarını ve bu parklardan 9'una şehitlerin ismini verdiklerini kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Üsteğmen Gökhan Korkut, İsmiyle Yaşayacak - Son Dakika


Advertisement