Şehitkamil Satranç Turnuvası Şampiyonları Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Satranç Turnuvası Şampiyonları Ödüllerini Aldı

Şehitkamil Satranç Turnuvası Şampiyonları Ödüllerini Aldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Şehitkamil Belediyesi, tarafından düzenlenen 7.Geleneksel Satranç Turnuvası'nda dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

30.10.2013 14:03

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Şehitkamil Belediyesi, tarafından düzenlenen 7. Geleneksel Satranç Turnuvası'nda dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine; Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara, Gaziantep Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Yahya Şahan, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Fatih Ekinci, dereceye giren sporcular ve veliler katıldı.

Program bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Gaziantep Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Yahya Şahan "Cumhuriyet ile ilgili yapılan bu organizasyonun temelinde değerli öğrencilerimize, velilerimize, Şehitkamil Belediyesine bir spor yöneticisi olarak şükranlarımı sunuyorum. Ümit ediyorum yarışmaya katılan 600 sporcu vardı, inşallah bu önümüzdeki yıllarda 2 bin veya 3 bin kişiye ulaşır" dedi.

7. GELENEKSEL SATRANÇ TURNUVASINDA BİRÇOK EVLADIMIZ GÜZEL BAŞARILAR GÖSTERDİ

Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara ise, "Şehitkamil Belediyesi olarak sporun tabana yayılması, amatör sporun desteklenmesi yönünde çok büyük bir gayretimiz var. Şuan Şehitkamil bünyesinde 18 bin lisanslı sporcumuz var. Buda bizim için çok gurur verici bir rakam. Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediğimiz 7. Geleneksel Satranç Turnuvasında birçok evladımız güzel başarılar gösterdi. Tabi dereceye giremeyen sporcularımıza da emek ve gayretlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Turnuvamızın tekrar hayırlı olmasını diliyorum, dereceye giren sporcularımızı da tebrik ediyorum" diye konuştu.

SPORCULARDAN BAŞKAN FADILOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Fatih Ekinci de böyle bir organizasyonu düzenleyen Şehitkamil Belediyesi'ne ve yarışmaya katılan tüm sporculara teşekkürlerini iletti. Dereceye giren sporcular ise, yarışmanın zor geçtiğini, dereceye girdikleri için mutlu olduklarını ve bu organizasyonu düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıoğlu ve ekibine teşekkürlerini iletti. Yapılan açılış konuşmalarının ardından 15 kategoride dereceye giren sporculara ödülleri, protokol üyelerinin elinden aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Satranç Turnuvası Şampiyonları Ödüllerini Aldı - Son Dakika


Advertisement