Selendi'de Başarılı Öğrencilere Tablet Bilgisayar - Son Dakika
Yerel

Selendi'de Başarılı Öğrencilere Tablet Bilgisayar

Selendi\'de Başarılı Öğrencilere Tablet Bilgisayar

Selendi'de Çortak Ömer Nimet Kahraman İlköğretim Okulu öğrencileri, Salihli'deki bilgi yarışmasında büyük bir başarıya imza attı.

13.06.2013 15:09  Güncelleme: 15:12

Selendi ilçesi Çortak Ömer Nimet Kahraman İlköğretim Okulu öğrencileri, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Salihli'deki bilgi yarışmasında büyük bir başarıya imza attı.

Ön elemesi yapılan bilgi yarışmasına katılmayı hak eden tek köy okulu olan Selendi Çortak Köyü Ömer Nimet Kahraman İlköğretim Okulu 7/A sınıfından Şeyma Özdemir ile Ümmügül Akgün, 7/B sınıfından Emin Özdemir, 8/A sınıfından Mahmutcan Kaya ve Mehmet Akif Yıldız burada da başarı gösterdi. Başarılı öğrenciler, Selendi Kaymakamı Yasin Ortakcı tarafından tablet bilgisayar ile ödüllendirildi. Törende konuşan Kaymakam Ortakcı, "Manisa'da tek köy okulu olarak bilgi yarışmasına katılan öğrencilerimizi kutluyorum. Sizler Selendi'nin gururu oldunuz. Çalışmalarınızın karşılığını yarışmada aldınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Başarılı olmak için bol bol kitap okumalıyız" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şehirli de, "5 öğrencimizin başarısı bizleri mutlu etmiş ve onurlandırmıştır. Kendilerini tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz başarılı oldukça onları ödüllendirmekten büyük mutluluk duyacağız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi'de Başarılı Öğrencilere Tablet Bilgisayar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement