Sendika Başkanlarıyla Buluşan Başkan Ali Çetinbaş: Biz Birlikte Kütahya'yız - Son Dakika
Yerel

Sendika Başkanlarıyla Buluşan Başkan Ali Çetinbaş: Biz Birlikte Kütahya'yız

Sendika Başkanlarıyla Buluşan Başkan Ali Çetinbaş: Biz Birlikte Kütahya\'yız

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, sendika başkanlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.

12.11.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, sendika başkanlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya ayrıca Milletvekili Ahmet Tan ve Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz da katıldı.

AK Parti İl Sosyal İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Yoncalı Mercan Termal Otel'de gerçekleşen toplantıda konuşan Çetinbaş, sivil toplum örgütlerine büyük önem verdiklerini belirterek, "Tüm sivil toplum örgütlerimizin görüşlerine büyük önem veriyoruz. Buna istinaden sendikalarımız da görüş ve fikirlerine her zaman değer verdiğimiz, sürekli istişareye açık olduğumuz STK'larımızdır. Biz tüm sivil toplum örgütlerimizle her zaman olduğu gibi bundan sonrada görüşmeye, fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz. Tüm egolarımızı, benlik duygularımızı bir kenara bırakarak Kütahya'mız için çalışmayı sürdürmeli, hep birlikte hareket etmeliyiz. Sendika başkanlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, böyle geniş katılımlı toplantıları daha sık yapmayı temenni ediyorum" dedi.

Milletvekili Ahmet Tan da, sendika başkanlarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kütahya'mız da İnşallah bu dönem her zamankinden daha verimli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Başta il başkanımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve tüm teşkilatlarımızla çok güzel bir uyum yakaladık. Birlik ve beraberlik içinde üstesinden gelemeyeceğimiz sorun olmadığını düşünüyorum. Sizlerle yapacağımız istişarelerinde çalışmalarımıza olumlu katkılar sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Memur Sen Kütahya İl Temsilcisi Kamil Uçan'da Kütahya'nın yerel bazı konularını gündeme getirerek, eğitim hayatı ve bazı konular hakkında açıklamalar yaptı. Organizasyon için memnuniyetini ifade eden Uçan, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Toplantıya AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Ahmet Fuat Durmaz, Murat Tuncay, Hayri Öz, Akif Ayvaz, Ercan Mercan, Necati Kaymak, Mehmet Er, Sezai Ar, Mehmet Eşsiz ve Remzi Günay ile Memur Sen Kütahya İl Temsilcisi Kamil Uçan'la Sendika Başkanları Nazif Kocaçoban, Yılmaz Yaman, Hakan Ekiz, Yücel Akgün, Mustafa Yıldız, Hüseyin Ağaç, Uğur Soylu, Ömer Oruç, Zahit Behti, Rafet Keleş ve Sadi Meral katıldı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sendika Başkanlarıyla Buluşan Başkan Ali Çetinbaş: Biz Birlikte Kütahya'yız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement