Sendikacılardan, Emniyet Müdürü'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sendikacılardan, Emniyet Müdürü'ne Ziyaret

Sendikacılardan, Emniyet Müdürü\'ne Ziyaret

Memur-Sen Kayseri il temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan, başkan yardımcıları Harun Göztaş ve Mustafa Kurban ile Sağlık-Sen Şube Başkanı Faruk Doğan, Kültür-Memur-Sen Şube Başkanı Mahmut Harmancı, Bayındır-Memur-Sen Şube Başkanı Ragıp Akkurt, Büre-Memur-Sen Şube Başkanı Hakan Kiniş ve Birlik-Haber-Sen Şube Başkanı Koray Koca, Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

14.06.2014 13:12

Memur-Sen Kayseri il temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan, başkan yardımcıları Harun Göztaş ve Mustafa Kurban ile Sağlık-Sen Şube Başkanı Faruk Doğan, Kültür-Memur-Sen Şube Başkanı Mahmut Harmancı, Bayındır-Memur-Sen Şube Başkanı Ragıp Akkurt, Büre-Memur-Sen Şube Başkanı Hakan Kiniş ve Birlik-Haber-Sen Şube Başkanı Koray Koca, Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Aydın Kalkan, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'a "İlimize hoş geldiniz, yeni görevinizde başarılar diliyorum" diyerek iyi dilek ve temennilerinde bulundu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirten Emniyet Müdürü İbrahim Kulular da, Memur-Sen'in tutarlı ve doğru sendikacılık yaptığını gözlemlediğini söyleyerek teşekkür etti.

Kalkan, Emniyet Müdürü Kulular'a Sendika yayın seti hediye etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sendikacılardan, Emniyet Müdürü'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement