Serik Belediye Başkanı Çalık Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Serik Belediye Başkanı Çalık Açıklaması

Serik Belediye Başkanı Çalık Açıklaması

Ramazan Çalık, "Serik'i daha yaşanabilir hale getirmek için yenilikler yapacağız" dedi.

29.04.2014 15:50  Güncelleme: 09:31

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ın, ilçenin çarpık kentleşmeyle ortaya çıkan sorunlarını çözmek için ODTÜ, Hacettepe Üniversitesi ve Almanya'nın Würzburg Üniversitesi'nden davet ettiği uzmanlar Serik'e geldi.

Davet üzerine ilçeye gelen Hacettepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Meltem Yılmaz, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bölge Planlama Uzmanları Prof. Dr. Baykan Günay ve Prof. Dr. Melih Ersoy, Almanya'nın Würzburg Üniversitesi'nden Şehircilik ve planlama uzmanları Martin Schirmer, Lukas Hoch ve Würzburg şehrinden gazeteci Latif Çelik ilçede incelemelerde bulundu.

Atatürk caddesi boyunca ilçeyi inceleyen ekip daha sonra Serik'i havadan helikopterle dolaşarak ilçe hakkında bilgi aldı.

Başkan Çalık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Serik'i daha yaşanabilir hale getirmek için yenilikler yapacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

 "Öncelikle  Atatürk Caddesi'ni düzenleyeceğiz. Gerekli görüldüğü takdirde mimarların katılacağı bir proje yarışmasıyla halkımızın da fikirlerini alarak ortak bir planlama projesini hayata geçireceğiz. İnşallah vatandaşlarımızla beraber ilçemizi daha modern, turizme ve Serikli'lere yakışır bir ilçe haline getireceğiz." 

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Serik Belediye Başkanı Çalık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement