Sevgililer Günü Hediyesi İçin En Çok Talep Kolye ve Tek Taş Yüzüğe - Son Dakika
Yerel

Sevgililer Günü Hediyesi İçin En Çok Talep Kolye ve Tek Taş Yüzüğe

Sevgililer Günü Hediyesi İçin En Çok Talep Kolye ve Tek Taş Yüzüğe

14 Şubat Sevgililer Günü için Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde en çok kolye, tek taş yüzük ve küpe talep görüyor.

12.02.2015 10:56

14 Şubat Sevgililer Günü için Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde en çok kolye, tek taş yüzük ve küpe talep görüyor.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kuyumcular 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla en çok kolye, tek taş yüzük ve küpe çeşitlerinin talep gördüğünü belirtti. Altıntaş Kuyumculuk Çerkezköy Mazağa Müdürü Serkan Altıntaş 14 Şubat Sevgililer Günü hediyeleri ile ilgili olarak "Her yıl olduğu gibi bu yılda 14 Şubat Sevgililer Günü'nde en çok talep gören düşük gramajlı kolyeler, tek taş yüzükler ve küpelerdir. Tek taş yüzüklerin fiyatları 65.00-85.00 TL'den başlayan fiyatlarla ayarına göre yükseliyor. Kolye ve küpe çeşitlerimiz de aynı şekilde fiyatları 120.00-130.00TL'den başlıyor. Daha kaliteli olanların fiyatları ise daha yüksek. Tabii ki herkes bütçesine göre sevdiklerine sürpriz yapmak için hediye almaya özen gösteriyor. Bir süredir durgun giden işlerimizin 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla biraz hareket kazanacağını umuyoruz" dedi.

Turkuaz Kuyumculuk Satış Temsilcisi Uğur Akça da, sektörün 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla biraz hareket kazanacağını dile getirerek, "Özellikle Sevgililer Gününde, bir patlama beklentisi içindeyiz. İnşallah beklentimiz olur diye düşünüyorum. Şimdiden talepler var ama çok az. Genellikle kolye tarzı, tek taş yüzük daha revaçta. Kararsız olan müşterilerimize de bizler yardımcı oluyoruz. Fiyatlar makul. Her bütçeye göre kolye, tek taş yüzük ve küpe çeşitlerimiz mevcut" diye konuştu.

Murat Kuyumculuk Satış Temsilcisi İbrahim Durmaz da, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde en iyi hediyenin kolye ve tek taş yüzük olduğunu belirtti. Durmaz, "Özellikle 14 Şubat Sevgililer Günü'nde her yıl tek taş yüzük ile kolyeye talep daha fazla oluyor. Sevdiklerine 14 Şubat'ta sürpriz yapacak ya da hediye alacak olanlar tek taş yüzük ya da kolye alarak sevindirebilirler. Önemli olan böyle günlerde insanın sevdiğini hatırlamasıdır" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevgililer Günü Hediyesi İçin En Çok Talep Kolye ve Tek Taş Yüzüğe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement