Adana Büyükşehir Belediyesi, Şakirpaşa Mahallesi'nde iftar sofrası kurdu - Son Dakika
Yerel

Adana Büyükşehir Belediyesi, Şakirpaşa Mahallesi'nde iftar sofrası kurdu

Adana Büyükşehir Belediyesi, Şakirpaşa Mahallesi\'nde iftar sofrası kurdu

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının ilk gününde Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde kurduğu iftar sofrasında mahalle sakinlerini bir araya getirdi. Başkan Zeydan Karalar, iftar programında yaptığı konuşmada, Ramazan ayının birlik ve beraberlik zamanı olduğunu vurgulayarak, siyasi ayrılıkların insanları birbirinden ayırmaması gerektiğini belirtti.

12.03.2024 12:39  Güncelleme: 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının ilk gününde Seyhan ilçesinde kurduğu iftar sofrasında Şakirpaşa Mahallesi sakinlerini buluşturdu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla her gün bir mahallede iftar programı düzenliyor. Ramazan ayının ilk gününde Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, mahalle sakinlerinin Ramazan'ını kutladı.

Karalar iftar programında, şunları söyledi:

"Mübarek ay bizim için büyük fırsat. Ramazan ayı, düşmanlığın, husumetin bir kenara bırakıldığı, insanların birbirine sarıldığı, küskünlüklerin sona erdirildiği bir ay olmalı. Kavgadan, küskünlükten, ayrışmadan kimseye yarar gelmez. Halkı ayrıştırmaya çalışanlara uymuyoruz, uymayacağız. İnsanlar farklı siyasi görüşlere sahip, farklı siyasi partilere mensup olabilir. Bunlar bizim ayrılık noktalarımız olmamalı. Çanakkale'de; Van'dan, Diyarbakır'dan, Trabzon'dan, Adana'dan ve Türkiye'nin dört bir yanından şehitlerimiz yatıyor. Ölüm bizi ayıramadı, siyaset mi ayıracak."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Adana Büyükşehir Belediyesi, Şakirpaşa Mahallesi'nde iftar sofrası kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement