Sgk'dan Belde Belediyelerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sgk'dan Belde Belediyelerine Ziyaret

Sgk\'dan Belde Belediyelerine Ziyaret

Bitlis Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Sadullah Korkut, Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı ile Günkırı belediyelerini ziyaret etti.

16.06.2016 15:07

Bitlis Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Sadullah Korkut, Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı ile Günkırı belediyelerini ziyaret etti.

Korkut, özellikle Günkırı Belediyesi'nin Sosyal Güvenlik Kurumuna prim borçlarını zamanında ödediklerinden ve istihdama katkılarından dolayı Günkırı Belediye Başkanı İlhami Çetinsoy'a teşekkür belgesi takdim etti.

SGK İl Müdürü Sadullah Korkut, "Kayıt dışı istihdamla mücadele kapsamında kamu kurumları ile özel sektör işverenlere, yürüttüğü faaliyetlerle ilgili ve çalışmalar hakkında paydaşlarımızla sürekli bir araya gelerek bilgilendirme faaliyetlerini ve SGK'nın işverenlerimize sunduğu prim desteği konusunu dile getirdik" dedi.

Toplumun her kesimine sosyal güvenlik konusunda bilgilendirmenin ve her vatandaşa ulaşabilmenin kendileri için önemli olduğunu belirten Korkut, "Bu kapsamda Sosyal Güvenlik Kurumunun önemini bir kez daha dile getirerek, bir ülkenin sosyal refahı ne kadar yüksek olursa, o ülkenin istikrarı da refahı da o kadar yüksek olur" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk'dan Belde Belediyelerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement