Sgk İl Müdürü Kara'dan Mesob Başkanı Keskin'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sgk İl Müdürü Kara'dan Mesob Başkanı Keskin'e Ziyaret

Sgk İl Müdürü Kara\'dan Mesob Başkanı Keskin\'e Ziyaret

SGK İl Müdürü Ayten Kara, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

15.05.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SGK İl Müdürü Ayten Kara, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.

Ziyarette Soma'da yaşanan olay nedeniyle etkinliklerini iptal ettiklerini ve sadece ziyaretlerde bulunduklarını belirten SGK İl Müdürü Ayten Kara, "Etkinliklerimizi durdurduk. Ancak hafta nedeniyle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bundan sonra da birlikte karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, işbirliği içerisinde güzel hizmetlerde bulunacağız" diye konuştu.

MESOB Başkanı Keskin ise, Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayarak, ziyaret için teşekkür etti. Keskin, Soma'da meydana gelen olayla ilgili olarak, "Ülkemizin baş sağ olsun. Korkunç bir facia ile karşı karşıya kaldık. Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Hepimizin aklı selim davranmamız lazım. Olayı başından beri bakıyorum, olaylar başlamış, eylemler başlamış, camlar kırılıyor, sokak lambaları kırılıyor. Bu üzücü bir durum. Sağ duyulu olmamız lazım. Bu korkunç faciadan dolayı devletimiz elinden geleni yapıyor. Ülkemizde bu tür korkunç faciaların yaşanmamasını Allah'dan diliyorum. Bütün milletimizin başı sağ olsun" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk İl Müdürü Kara'dan Mesob Başkanı Keskin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement