Side'de Geçen Yıl Kurallara Uymayan 200 İş Yeri Kapatıldı - Son Dakika
Yerel

Side'de Geçen Yıl Kurallara Uymayan 200 İş Yeri Kapatıldı

Manavgat'a bağlı Side beldesinde kurallara uymadığı belirlenen 200 iş yerinin kapatıldığı bildirildi.

10.01.2012 17:40

Manavgat'a bağlı Side beldesinde kurallara uymadığı belirlenen 200 iş yerinin kapatıldığı bildirildi.

Side Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, geçen yıl Side'de hanutçuluk, seyyar satıcılık, dilencilik ve Zabıta Yönetmeliği'ne uymama konularında denetimlerin artırıldığı kaydedildi.

Side Belediyesi Zabıta Amirliği'nin özel güvenlik görevlilerinin de desteğiyle bölgede denetimler gerçekleştirdiğinin belirtildiği açıklamada, beldede hanutçuluk yaptığı belirlenen 28, Zabıta Yönetmeliği'ne aykırı olduğu tespit edilen 178 olmak üzere, toplam 200 işyerinin kapatıldığı bildirildi.

Açıklamada, dükkan önüne malzeme çıkarılması nedeniyle 68 işyerine, dilencilik yapmaları nedeniyle de 18 kişiye ceza verildiği ifade edildi. Açıklamada, "İzinsiz afiş asmak, çevreyi kirletmek, sokaklarda geçişi engellemek ve hatalı park gibi birçok yasadışı durum için de gerekli cezalar uygulandı. Side Belediyesi Zabıta Amirliği, bünyesine kattığı 33 silahlı özel güvenlik görevlisi ile antik kent içinde, Batı Sahili Yürüyüş Yolu ve çevresinde olaylara 7 gün 24 saat anında müdahale ederek sürekli güvenliği sağladı" denildi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Side'de Geçen Yıl Kurallara Uymayan 200 İş Yeri Kapatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement