Sigortacılıkhaftası - Son Dakika
Yerel

Sigortacılıkhaftası

Sigortacılıkhaftası

Sigorta Haftası Düzce'de Yangın ve Mühendislik Sigortaları Bilgilendirme toplantısı ile kutlandı.

28.05.2013 15:42

Sigorta Haftası Düzce'de Yangın ve Mühendislik Sigortaları Bilgilendirme toplantısı ile kutlandı. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Büyük, "Mutlaka sigortanızı yaptırın" dedi.

Sigorta bilincinin artırılması amacıyla bu yıl 27 Mayıs-2 Haziran arasında gerçekleşecek Sigortacılık Haftası Düzce'de "Yangın ve Mühendislik Sigortaları" konulu bilgilendirme toplantısı ile kutlandı. Hazine Müsteşarlığı, TOBB, Türkiye Sigorta Birliği(TSB) ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın desteğiyle gerçekleşen toplantıda iş yeri riskleri ve bunlara karşı alınacak önlemler konuşuldu.

Düzce TSO Başkanı Metin Büyük, "Herkesin iyi kötü bir arabası var arabamıza hemen kasko yaptırırız, sigorta yaptırırız. Fakat başka bir konuda sigorta yaptırmıyoruz. Düzce deprem bölgesi 17 Ağustos 1999'da depremini yaşadık ikinci bir deprem olmaz dediler fakat ben 20 Ağustosta iş yerime sigorta yaptırdım 12 Kasım 1999'da tekrar bir deprem oldu. Sigorta yaptırdığım içinde zararım karşılandı. Türkiye dünyanın en büyük 17 ülkesi ama sigorta yaptırma oranında dünyanın 60 sıralarındayız. Sigortaya önem vermemiz lazım mutlaka yaptırmak zorundayız. Sigortasız adım atmamız lazım" diye konuştu.

Metin Büyük'ün ardından Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Uzmanı Erdal Altuncu, TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt Söylemez ve TSB Yangın Komite Üyesi Asuman Üskent'in konuşmacı olarak yer aldığı bilgilendirme toplantısına geçildi.

(AY)

28.05.2013 15: 29: 53

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sigortacılıkhaftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement