Silopi Elektrik Üretimi Kurumundan Vatandaşlara Gıda Yardımı - Son Dakika
Yerel

Silopi Elektrik Üretimi Kurumundan Vatandaşlara Gıda Yardımı

Silopi Elektrik Üretimi Kurumundan Vatandaşlara Gıda Yardımı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Silopi Elektrik Üretimi Kurumu tarafından maddi durumu iyi olmayan ailelere gıda yardımı yapıldı.

13.08.2012 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Silopi Elektrik Üretimi Kurumu tarafından maddi durumu iyi olmayan ailelere gıda yardımı yapıldı. Yardımlar Sosyal yardımlaşa vakfı aracılığı ile yoksul vatandaşların evlerine teslim edildi.

Görümlü ile Çalışkan beldeleri arasında kurulan Silopi Elektrik Üretimi Kurumu, Ramazan Bayramı dolayısı ile 400 aileye 10 çeşitten oluşan gıda yardımı yaptı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Silopi Elektrik AŞ. Genel Müdürü Serdar Tarhan Silopi Elektrik AŞ olarak her zaman yardıma muhtaç durumda bulunan vatandaşlara yardımlarda bulunduklarını söyledi. Müdür Serdar Tarhan, "Mübarek Ramazan bayramı dolayısı ile yardıma muhtaç durumda bulunan vatandaşlarımıza yardımlarda bulunmak istedik. Bunun için Silopi kaymakamlığı ile irtibata geçerek durumu iyi olmayan ailelerin sayısını belirledik ve ona göre 10 değişik gıdadan oluşan 400 paket hazırladık. Sağ olsunlar Kaymakam Bünyamin Yıldız Bey bu konunda bize çok destekçi oldu. Yardımlar sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı aracılığı ile tek tek ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaşıldı. Bizim Silopi Elektrik AŞ yardımlar her zaman devam edecektir" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silopi Elektrik Üretimi Kurumundan Vatandaşlara Gıda Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement