Simav Belediyesinden "Hoşgeldin Bebek" Projesi - Son Dakika
Yerel

Simav Belediyesinden "Hoşgeldin Bebek" Projesi

Simav Belediyesinden "Hoşgeldin Bebek" Projesi

Kütahya'nın Simav Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında "Hoşgeldin Bebek" isimli yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

18.09.2013 10:48  Güncelleme: 10:49

Kütahya'nın Simav Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında "Hoş Geldin Bebek" isimli yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, proje kapsamında, Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yeni doğan bebeklerin ailelerini hastanede ziyaret ettiklerini ve çeşitli hediyeler takdim ederek mutluluklarına ortak olmayı hedeflediklerini bildirdi.

İnsan hayatının her alanının belediyeciliğin ilgi ve hizmet alanı olduğunu ifade eden Başkan Karahan, kendilerinin Simav'ın çağdaş ve modern bir kente dönüşmesi için sürdürdükleri fiziki çalışmaların yanında sosyal belediyecilik alanında da çalışmalar yaparak Simav'ın gelişip kalkınmasına katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Simav Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Mustafa Teneke ise, yeni başlayan "Hoş Geldin Bebek" projesi ile bayanlardan oluşan görevlilerin yeni doğan bebeklerin ailelerini hastanede ziyaret ederek kendilerine Başkan Karahan adına hazırlanmış hediye paketlerini takdim etiklerini ve mutluluklarına ortak olmaya çalıştıklarını kaydetti.

Hediye paketlerinin içerisinde çeşitli oyuncakların yanı sıra Belediye Başkanı Kasım Karahan adına hazırlanan tebrik kartı bulunuyor.

İkinci çocuklarını dünyaya getiren Fatih ve Meryem Ünlü çifti, Simav Belediyesi'nin başlattığı yeni projeyi çok beğendiklerini söyledi. Böyle bir günde belediye başkanı tarafından hatırlanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden baba Fatih Ünlü, doğuştan fanatik Galatasaraylı çocuğuna Burak adını koyduklarını söyledi.

Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mesut Karaca ise, belediyenin yeni başlattığı uygulamayı desteklediklerini kaydetti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Simav Belediyesinden 'Hoşgeldin Bebek' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement