Simav Belediyesi Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Simav Belediyesi Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Simav Belediyesi Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Simav Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen Voleybol Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.

08.02.2014 13:08

Simav Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen Voleybol Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.

Sporseverlerin 3 hafta boyunca İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Kapalı Spor Salonunda nefeslerini keserek izlediği karşılaşmalarda birinciliği final karşılaşmasında rakibi Eynal Kaplıcaları Mehteran Spor takımını 3-1 yenen Kelemyenice Spor, İkinciliği Eynal Kaplıcaları Mehteran Spor, Üçüncülüğü Kelemyenice Efsane Spor elde ederken, Çitgöl Spor 4. oldu.

Şampiyon kupasını Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın elinden aldı. Turnuvanın ikincisi Eynal Kaplıcaları Mehteran Spor'a kupasını Gümüşsu Belediye Başkanı Mehmet Adıgüzel takdim etti. 3.lük elde eden Kelemyenice Efsane Spor'a kupasını Çaysimav Belediye Başkanı Emin Ceylan verdi.

Turnuvada ayrıca karşılaşmaları hiç kaçırmadan izleyen iki taraftar ile bir Sağlık görevlisine teşekkür belgesi takdim edildi. Ayrıca karşılaşmaları yöneten hakemlerle teknik direktörlere teşekkür belgelerini takdim eden Belediye Başkanı Kasım Karahan, Simav ilçe merkeziyle köy ve beldelerindeki kamu, özel sektör, eğitim ve sivil toplum kurumları arasındaki birlik beraberlik duygularını geliştirmek ve kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvanın ilgi gördüğünü ve gelecek yıldan itibaren gelenekselleştirmeyi planladıklarını bildirdi.

11 takımın 96 sporcuyla katıldığı Simav Belediyesi Voleybol Turnuvasının başından sonuna kadar ilgiyle izlenmesinin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Başkan Karahan, "Spor demek, dostluk demek, kardeşlik demek. Birliğimizin beraberliğimizin tesis edildiği faaliyetler demek. Bu anlayışla, göreve geldiğimiz günden itibaren sadece alt ve üst yapı hizmetleriyle değil, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle hem toplumsal mutabakatın sağlanması hem de hemşehrilerimiz arasında var olan dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik ortamının tesis edilmesi ve pekiştirilmesi için gayret gösteriyoruz. Bundan sonra da yeni organizasyonlarla sizlerle bir arada olmayı ümit ediyor; tüm sporcularımıza, takımlarımıza, organizasyon heyetine ve emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum "dedi. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Simav Belediyesi Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement