Simav'da Protokolü Buluşturan Düğün - Son Dakika
Yerel

Simav'da Protokolü Buluşturan Düğün

Simav\'da Protokolü Buluşturan Düğün

Kütahya Simav Türk Hava Kurumu (THK) Şube Başkanı Mehmet Uzun, ilçeye bağlı Gümüşsu beldesinden işadamı Şenol Yurtdaş'ın güzeller güzeli kızı Ayşen ile dünya evine girdi.

08.05.2012 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Simav Türk Hava Kurumu (THK) Şube Başkanı Mehmet Uzun, ilçeye bağlı Gümüşsu beldesinden işadamı Şenol Yurtdaş'ın güzeller güzeli kızı Ayşen ile dünya evine girdi.

Renkli görüntülerin yaşandığı çiftin Yukarı Düğün Salonundaki nikah merasimine seçkin davetlilerin yanı sıra Simav protokolü de yoğun ilgi gösterdi.

Simav Kaymakamı Yüksel Ünal törene nikah şahit olarak katılırken, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'da nikahlarını kıydı.

Sevimli ve sempatik tavırları ile ilçenin sevilen ismi THK Şube Başkanı Mehmet Uzun'un diğer nikah şahitliklerini hayırsever iş adamı Nurullah Koyuncuoğlu ile Avukat Şeref Han yaptı.

Seçkin davetliler huzurunda gerçekleşen nikah töreninde söz alan Kaymakam Yüksel Ünal çiçeği burnundaki çiftlere nasihatlerde bulundu.

Evlilik cüzdanını gelin Ayşen'e teslim eden Kaymakam Ünal, damat Mehmet Uzun'a da "Arabanın anahtarını, kredi kartını ve televizyonun kumandasını eşine bırakma" dedi.

Nasihati dikkatle dinleyen damat Uzun, "Sayın kaymakamım. Bu güne kadar sizin sözünüzden hiç çıkmadım. Bundan sonra da çıkmam. Aracımın anahtarını, kredi kartımı ve televizyonun kumandasını eşime bırakmam. Nasihatlerinizi ömür boyu unutmam" dedi.

Kaymakam Ünal'ın damat ve geline yaptığı nasihat salondakiler tarafından alkışlandı.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'da nikahlarını kıydığı yeni evli çifte fincan takımı hediye etti, "Kahvenizi içmeye geleceğim" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Simav'da Protokolü Buluşturan Düğün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement