Şifalı kaplıcalarıyla ünlü Kütahya Simav Belediyesi, tanıtım faaliyetleri kapsamında 06-09 Aralık 2012 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar alanında düzenlenen Travel Turkey fuarına katıldı.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın yanı sıra İzmir Valisi Cahit Kıraç'ın da konuk olduğu Simav Eynal Kaplıcaları tanıtım standı fuarın ilgi odağı oldu.
Eynal Kaplıcalarının yerin 300 metre altından çıkan 162 derecelik şifalı sularının romatizma başta olmak üzere kırık-çıkık, siyatik, cinsel rahatsızlıklar, cilt ve deri
hastalıkları, nevrit, nevralji, ruhen ve bedenen görülen yorgunluklar, mide
ülseri, böbrek taşlarının dökülmesi gibi tam 14 çeşit hastalığa iyi geldiğini ifade eden Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Türkiye Turizm ve Seyahat Acentaları Birliği tarafından düzenlenen ve kendi kategorisi içerisinde en itibarlı fuarlar arasında yer alan Travel Turkey fuarında hem Eynal Kaplıcalarını hem de doğal güzellikleri dillere destan Simav'ı en iyi bir şekilde tanıtma olanağı bulduklarını bildirdi.
30 ayrı ülkeden ziyaretçi akınına uğrayan Travel Turkey Fuarına katılmak suretiyle Simav'ı ve 900 yatak kapasiteli Eynal Kaplıcalarını en doğru bir şekilde tanıtımını gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Karahan, "Bu tür fırsatları iyi değerlendiriyoruz. Fuar açılışının ardından standımıza uğrama nezaketinde bulunan Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ertuğrul Günay ile İzmir Valisi Cahit Kıraç ve çok sayıdaki ziyaretçilerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Simav Eynal Kaplıcaları 'Travel Turkey Fuarı'nın Gözdesi Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.