Sincik Eğitim-Bir-Sen'den Birlik ve Dayanışma Günü - Son Dakika
Yerel

Sincik Eğitim-Bir-Sen'den Birlik ve Dayanışma Günü

Sincik Eğitim-Bir-Sen\'den Birlik ve Dayanışma Günü

Adıyaman'ın Sincik İlçesinde, Eğitim Bir-Sen Sincik Temsilciliği birlik ve dayanışma günü düzenledi.

07.06.2013 12:03

Adıyaman'ın Sincik İlçesinde, Eğitim Bir-Sen Sincik Temsilciliği birlik ve dayanışma günü düzenledi.

Sincik Ortaokulu çok anaçlı salonunda gerçekleştirilen programda katılımcılara akşam yemeği ikram edildi. Programın açış konuşmasını Eğitim-Bir-Sen Sincik Temsilcisi Nevzat Yiğit yaptı. Yiğit konuşmasında, "1992 yılında Rahmetli Kurucu Genel Başkanımız Akif İnan tarafından kurulan Eğitim Bir-Sen kurulduğu günden beri her gün kalitesini, etkisini ve üye potansiyelini artırarak büyük bir aile olma yolunda hızla ilerliyoruz. yıl 2002 Eğitim Bir-Sen üye sayısı 18 bin iken, yıl 2012 de nu sayı 231 bin, 2013 yılında ise 251 bin'e ulaşarak büyük bir aile ve camia olma yolunda hızla ilerliyoruz 2012 yılında olduğu gibi 2013 yılında da Eğitim- iş kolunda yetkili sendika olarak Toplu sözleşme masasında Eğitim camiasının sorunlarını çözmek, ekonomik, sosyal ve siyasal haklarını elde etmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Daha sonra Memur-Sen ve Eğitim -Bir-Sen Adıyaman İl Başkanı Gaffari İzci, bir konuşma yaptı. İzci konuşmasında, "Adıyaman ve Sincik özelinde olmak şartıyla tüm ülkede üyelik çalışmalarını destekleyenlere teşekkür ediyorum. 2013 yılında tüm iş kollarında yetkili sendika olduğunu belirterek Temmuz ayında hükümetle Toplu sözleşme masasına oturacaklarını, kim olursa olsun çalışanların emeğini ve alın terinin karşılığını alacakl" dedi.

Taksimdeki Gezi parkı olayları ve terör sorununu değerlendiren İzci sağduyu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Konuşmaların ardından Sincik Eğitim-Bir-Sen tarafından 2011-2013 yılları arası Sincik İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili olarak görev yapan Abuzer Karakuş'a çalıştığı yıllarda Eğitim-Öğretime yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Ayrıca Sincik Eğitim-Bir-Sen tarafından düzenlenen Satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödül ve plaketler Sincik Kaymakamı Ergün Baysal tarafından verildi. Ödüllerin akabinde akşam yemeğine geçildi. Yemeğin ardından birlik ve beraberlik mesajları verilerek program sona erdi.

Programa Sincik Kaymakamı Ergün Baysal, Belediye Başkanı Hasari Altıntel, Kurum Amirleri, Memur-Sen ve Eğitim -Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci ve sendika üyeleri katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik Eğitim-Bir-Sen'den Birlik ve Dayanışma Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement