Sinop'ta Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Sinop'ta Bayramlaşma

Sinop\'ta Bayramlaşma

Sinop'ta Kurban Bayramı dolayısıyla protokol üyeleri Öğretmenevi'nde bir araya gelerek bayramlaştı.

15.10.2013 16:18

Sinop'ta Kurban Bayramı dolayısıyla protokol üyeleri Öğretmenevi'nde bir araya gelerek bayramlaştı.

Bayramlaşma programına Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Sinop Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy, Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Osman Coşkun, İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, vali yardımcıları, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Vali Köşger, bayramlaşmanın ardından yaptığı konuşmada, "Bayramlar milletimizi bir arada tutan değerlerimizin başında geliyor. Bir Kurban Bayramı'nı daha memleketimizde huzur ve mutluluk içinde idrak ediyoruz. Bu bayramın öncelikle Sinop'a, ülkemize ve Müslüman alemine mutluluk, bolluk, bereket, saadet ve huzur getirmesini ayrıca dünyada da akan kanın durmasını, dünyaya barış getirmesini diliyorum" dedi.

AK Parti Sinop Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy ise konuşmasında şunları kaydetti:

"Sayın Valimizin tüm söylediklerine katılıyorum. Bu bayramın her şeyden önce hem milletimiz hem de İslam alemi için çok ihtiyaç duydukları barışın, huzurun kardeşlik tesisine ve acıların göz yaşlarının dinmesine vesile olmasını diliyor ve temenni ediyorum. Sinop'ta huzur içinde, barış içinde, kardeşlik içinde her şeyin yerli yerinde olduğu ahenk ve uyum içinde siyasi partileriyle, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yüzlerimiz gülerek bayram yapıyor olabilmenin huzurunu keyfini yaşıyoruz."

Konuşmaların ardından protokol ve misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinop'ta Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement