Şırnak Belediye Başkan Yardımcısı İke."Çöken Yolu Tekrar Hizmete Sunmak İçin Ne Gerekiyorsa... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şırnak Belediye Başkan Yardımcısı İke."Çöken Yolu Tekrar Hizmete Sunmak İçin Ne Gerekiyorsa...

11.07.2012 18:00

Şırnak Belediye Başkan Yardımcısı Hamit İke, Cizre Caddesi'nin daha önce çöken kısmını eski haline getirmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Şırnak Belediye Başkan Yardımcısı Hamit İke, Cizre Caddesi'nin daha önce çöken kısmını eski haline getirmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

İke, yaptığı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nce ortaklaşa yürütecekleri çalışma sonunda yolun en kısa zamanda hizmete gireceğini belirtti.

Vatandaşların hasarlı yol nedeniyle uzun süre sıkıntı çektiğini ifade eden İke, "Bu sorunu en kısa zamanda çözmek için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak yolu tekrardan hizmete sunmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu çalışmaları tamamladıktan sonra Dicle Mahallesi'ndeki Maliye Lojmanları yanından başlayarak Şehr-i Nuh Mahallesi'ne kadar olan yolda da gerekli çalışmalara başlayacağız" dedi.

Muhabir: Cafer Balık/ İbrahim Yakut

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu - ŞIRNAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şırnak Belediye Başkan Yardımcısı İke.'Çöken Yolu Tekrar Hizmete Sunmak İçin Ne Gerekiyorsa... - Son Dakika


Advertisement