Sivas Müftüsü Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sivas Müftüsü Gençlerle Buluştu

Sivas Müftüsü Gençlerle Buluştu

Sivas Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, Kangal ilçesinde gençlerle camide buluşarak 'Gençliğe Değer' projesi kapsamında konuşma yaptı. Altunkaya, gençlerden birlik ve beraberlik içinde olmalarını, dinlerine, bayraklarına ve vatanlarına sahip çıkmalarını istedi.

26.12.2023 10:23  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, "Gençliğe Değer" Projesi çerçevesinde Kangal ilçesinde gençlerle camide buluştu. İl Müftüsü Altunkaya, "Geleceğimizin teminatı olan siz gençleri camilerde görmekten mutlu oluyoruz. Sizlerden istediğimiz hep birlik ve beraber olmanız, dinimize, bayrağımıza, vatanımıza sahip çıkmanızdır" dedi.

Sivas'ın Kangal ilçesinde gençler, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce yürütülen "Gençliğe Değer" projesi çerçevesinde Berat Cami'nde buluştu. Programa İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, Müftü Yardımcısı Muttalip Karataş, İlçe Müftü Vekili Vaiz İskender Çipil, gençlik koordinatörleri, öğrenciler ve öğretmenler ile din görevlileri katıldı.

Program İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahi konseriyle başladı.

"İslam'da Gençlik" konu başlığında sohbet veren Müftü Altunkaya, "Geleceğimizin teminatı olan siz gençleri camilerde görmekten mutlu oluyoruz. Sizlerden istediğimiz hep birlik ve beraber olmanız, dinimize, bayrağımıza, vatanımıza sahip çıkmanızdır. Bunları yapabilmek için de ilk önce çok çalışmamız gereklidir" dedi.

Program Müftü Yardımcısı Karataş'ın duasıyla son buldu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Müftüsü Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement