Sivas'ta Garanti Bankasından Esnafa Post Makinesi Ulygulaması - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta Garanti Bankasından Esnafa Post Makinesi Ulygulaması

Sivas'ta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Garanti Bankası Arasında Yapılan Görüşmeler Sonucunda Küçük Esnafa Komisyonsuz, Servis Ücretsiz Sabit Ücretli Post Makinesi Verilecek

06.01.2011 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Garanti Bankası arasında yapılan görüşmeler sonucunda küçük esnafa komisyonsuz, servis ücretsiz sabit ücretli post makinesi verilecek.

SESOB'dan yapılan açıklamaya göre, birlik başkanı Beşir Koksal, Garanti Bankası Garanti Ödeme Sistemleri Ankara 2 Orta Anadolu Bölge Müdürü Emre Ünal, İstasyon Caddesi Şube Müdürü Cem Salihoğlu ve Toptancılar Sitesi Şube Müdürü Zülfikar Yavuz ile makamında bir araya geldi.

Beşir Köksal, Garanti Bankası'nın komisyonsuz post cihazının esnafa büyük katkı sağlayacağını belirterek, daha önce de esnafa yönelik olarak düşük faizli kredi anlaşması yapıldığını ifade etti.

Köksal, banka yöneticilerine esnafa yaptıkları katkılardan ve sağladıkları istihdamdan dolayı teşekkür etti.

Garanti Bankası Garanti Ödeme Sistemleri Ankara 2 Orta Anadolu Bölge Müdürü Emer Ünal ise müşterilerine daha faydalı olmak için gayret gösterdiklerini belirtti.

Banka olarak 36 bin esnaf ve sanatkar için faydalı olmak istediklerini anlatan Köksal, 'Bu amaçla post cihazımızı tanıtmak ve kullandırmak istiyoruz. Esnaflarımız bu cihazları cüzi bir miktar ödeyerek ciro zorunluluğu olmadan kullanabilirler. Bu post cihazlarından faydalanmak isteyenler üç şubemize başvurarak bir hafta içerisinde alabilirler' dedi

Garanti Bankası İstasyon Şube Müdürü Cem Salihoğlu ise Sivas'ta 3 şube ve bir çağrı merkezi ile faaliyet gösterdiklerini belirterek, esnafa verilecek post makinesinin komisyonsuz ve servis ücretsiz olduğunu söyledi.

Salihoğlu, 'Aylık cirosu bin liraya kadar olanlar sabit ücret lira, bin-2 bin liraya kadar olanlar 19, 2 bin-3 bin liraya kadar olanlar da 29 lira ücret ödeyerek bu imkandan faydalanabilir' dedi.

Garanti Bankası Toptancılar Sitesi Şube Müdürü Zülfikar Yavuz ise zorluk çeken küçük esnafa yardımcı olmak istediklerini ifade ederek, 'Post cihazı almak isteyen birçok esnafımız masraf ve komisyonun yüksek olmasından şikayetçi idi. Bu nedenle de kullanmak istemiyorlardı. Yeni uygulama ile bugün çekilen para sabah komisyonsuz bir şekilde alınacak. Bu da esnafımıza büyük kolaylıklar sağlayacak' diye konuştu.

(EMN-ÜNS) - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'ta Garanti Bankasından Esnafa Post Makinesi Ulygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement