Sivas'ta "İnşaat Muhasebesi ve Kdv İade İşlemleri" Semineri - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta "İnşaat Muhasebesi ve Kdv İade İşlemleri" Semineri

Sivas Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, üyelerine "İnşaat Muhasebesi ve KDV İade İşlemleri" konulu seminer düzenledi.

12.12.2015 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, üyelerine "İnşaat Muhasebesi ve KDV İade İşlemleri" konulu seminer düzenledi.

Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, konferans salonundaki seminere yeminli mali müşavir Ahmet Gündüz, konuşmacı olarak katıldı.

Sivas Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Coşkun Erkmen, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, yıl sonu nedeniyle iş yüklerinin arttığını söyledi.

İl genelinde inşaat sektörünün yoğun olduğunu belirten Erkmen, seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Gündüz ise inşaat sektörünün Türkiye'nin lokomotifi olduğunu vurgulayarak, işsizlik ve istihdam sorununun çözümüne büyük katkı sağladığını dile getirdi.

Bu sektörde kayıt dışı uygulamaların da bir gerçek olduğunu belirten Gündüz, "Verdiğim bilgilerle muhasebe işlemleri ve inşaat işlemlerinin nasıl yapılması gerektiğini değerli meslektaşlarımla paylaşmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Gündüz, "İnşaat Muhasebesi ve KDV İade İşlemleri" konulu sunumunu gerçekleştirdi. Seminerin sonunda Oda Başkanı Erkmen, Gündüz'e plaket takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'ta 'İnşaat Muhasebesi ve Kdv İade İşlemleri' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement