Sivas ve Giresun'da İlçe Adliyelerine Personel Ataması Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Sivas ve Giresun'da İlçe Adliyelerine Personel Ataması Yapılacak

Koyulhisar, Gölova ve Suşehri ilçeleri ile Giresun'un Şebinkarahisar ve Alucra adliyelerine sözleşmeli zabıt katibi ile sözleşmeli mübaşir ataması yapılacağı bildirildi.

25.01.2012 13:21

Koyulhisar, Gölova ve Suşehri ilçeleri ile Giresun'un Şebinkarahisar ve Alucra adliyelerine sözleşmeli zabıt katibi ile sözleşmeli mübaşir ataması yapılacağı bildirildi.

Koyulhisar Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan duyuruda, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi kapsamında Şebinkarahisar Adliyesine 11 adet, Alucra Adliyesine 1, Gölova Adliyesine 1, Koyulhisar Adliyesine 2, Suşehri Adliyesine 1 sözleşmeli zabıt katibi, Şebinkarahisar Adliyesine 2, Alucra Adliyesine 1, Koyulhisar Adliyesine 1 sözleşmeli mübaşir ataması, Şebinkarahisar Adliyesine 1 kaloriferci atamasının Şebinkarahisar Adalet Komisyonunca yapılacak uygulama sınav ve sözlü sınav sonucuna göre yapılacağı kaydedildi.

Şebinkarahisar Adalet Komisyonunca yapılacak uygulamalı sınav ve sözlü sınava 2010 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavının ilgili puan türünde 70 ve yukarı puan alanların başvurabilecekleri belirtildi.

23 Ocak 2012 tarihinde başlayan başvuruların 3 Şubat 2012 günü mesai bitiminde sona ereceği, başvuru ve sınav yerinin Şebinkarahisar Adli Yargı Adalet Komisyonu olduğunu belirten duyuruda, zabıt katipliği için uygulamalı sınavın 19 Şubat Pazar günü saat 09.00, sözlü sınavın ise 26 Şubat Pazar günü saat 09.00'da olduğu bildirildi.

Şebinkarahisar Adliyesi için kaloriferci sınavının ise 1 Mart 2012 günü saat 09.00'da, mübaşirlik sınavının 28 Şubat 2012 günü saat 09.00'da yapılacağı belirtildi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas ve Giresun'da İlçe Adliyelerine Personel Ataması Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement