Sma'yı Yenen Minik İdil Ayşe, Lüleburgaz Belediye Başkanı Gerenli ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sma'yı Yenen Minik İdil Ayşe, Lüleburgaz Belediye Başkanı Gerenli ile Buluştu

SMA Tip 1’e karşı olan savaşını tüm Lüleburgaz ve Türkiye’nin desteğiyle yenen İdil Ayşe Adakan ve anne-babası ile bir araya gelen Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Abidin Dino hayatta olsaydı bize mutluluğun resmini İdil Ayşe’yle çizebilirdi” dedi.

28.12.2022 10:23  Güncelleme: 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SMA Tip 1'e karşı olan savaşını tüm Lüleburgaz ve Türkiye'nin desteğiyle yenen İdil Ayşe Adakan ve anne-babası ile bir araya gelen Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, "Abidin Dino hayatta olsaydı bize mutluluğun resmini İdil Ayşe'yle çizebilirdi" dedi.

Lüleburgaz'da 4.5 ay gibi kısa bir sürede toplanan bağışlarla ABD'de tedavi görüp SMA Tip 1 hastalığını yenen İdil Ayşe Adakan, Türkiye'ye döndü. Tedavisi tamamlanan ve hızla iyileşen İdil Ayşe, şimdi fizik tedavi sürecine başladı. Her geçen gün daha da iyi olan İdil Ayşe ve ailesi Başkan Gerenli'yle buluştu.

TEDAVİ SÜRECİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

Bir süre İdil Ayşe'yi seven Başkan Gerenli, daha sonra aileden SMA ve sonrasındaki tedavi sürecine yönelik bilgi aldı. Ailenin her zaman yanında olmaya devam edeceklerinin sözünü veren Başkan Gerenli, maddi ve manevi her türlü desteğe hazır olduğunu belirtti.

7'NİN MUCİZESİ

İdil Ayşe'nin hastalığının inanılmaz büyük bir kampanyanın yardımıyla çok kısa sürede bittiğini hatırlatan Zeynep ve İbrahim Adakan çifti, kızlarının yanında olan herkese teşekkür etti. Anne Adakan, İdil Ayşe'nin o dönem sürekli 7'ye kadar saydığını ve 7'nci ayda bağışların tamamlandığını belirterek, "Aylarca 7 dedi 7 dedi 07.07'de mucize oldu" diye konuştu.

Sma\'yı Yenen Minik İdil Ayşe, Lüleburgaz Belediye Başkanı Gerenli ile Buluştu
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Sma'yı Yenen Minik İdil Ayşe, Lüleburgaz Belediye Başkanı Gerenli ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement