Soma'da 202 Öğrenciye Ttnet Vitamin Paketi - Son Dakika
Yerel

Soma'da 202 Öğrenciye Ttnet Vitamin Paketi

Manisa'nın Soma ilçesinde ilköğretim okulu ve lise öğrencilerine, interaktif eğitim hizmeti amacıyla TTNET Vitamin paketi dağıtıldı.

03.01.2012 15:41

Manisa'nın Soma ilçesinde ilköğretim okulu ve lise öğrencilerine, interaktif eğitim hizmeti amacıyla TTNET Vitamin paketi dağıtıldı.

Manisa İl Telekom Müdürlüğü ile Turgutalp Belediyesi işbirliğiyle Milli Eğitim Bakanlığı öğretim programıyla uyumlu olarak ortaöğretim öğrencileri için hazırlanan, öğrencilerin bireysel farklılıklarını ve değişik öğrenme yöntemlerini göz önünde bulundurarak tasarlanan hareketli, görsel uygulamalarla sunulan eğitim hizmeti paketi olan TTNET Vitamin paketinin dağıtım töreni yapıldı.

Paket, Soma Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi, Soma Özel Birlik Anadolu Lisesi, Soma Anadolu İmam Hatip Lisesi, Turgutalp İlköğretim Okulu, ve Madenciler İlköğretim Okulundaki 2020 öğrenciye dağıtılırken, Soma Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesinde yapılan törene Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş, Turgutalp Belediye Başkanı Ali Tulup, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, Şube Müdürü Halil Can, Türk Telekom İl Müdür Yardımcısı Barbaros Yavuz katıldı.

Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş, öğrencilerin, eğitimlerine katkı sağlayacak TTNET Vitamin paketiyle derslerinde daha başarılı olacağına inandığını belirterek, öğrencilere, "Sizler geleceğimizin yöneticilerisiniz. Sizi eğitmek bizim boynumuzun borcu. Derslerinize iyi çalışmak da sizin boynunuzun borcu" dedi.

Manisa Telekom İl Müdür Yardımcısı Barbaros Yavuz da, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak, matematik, fen ve teknoloji, Türkçe ve sosyal bilgiler derslerini içeren pakette 3 bin 600'ü aşkın canlandırma, sesli konu anlatımları, interaktif etkinlikler, ek kaynaklar, örnekler, testler ve SBS sınav içerikleri ve eğitsel donanımların bulunduğunu söyledi.

Kaymakam Abdülkadir Karataş ve Turgutalp Belediye Başkanı Ali Tulup, TTNET Vitamin paketlerini öğrencilere dağıttı.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Soma'da 202 Öğrenciye Ttnet Vitamin Paketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement