Sosyal Güvenlik Haftası - Son Dakika
Yerel

Sosyal Güvenlik Haftası

Sosyal Güvenlik Haftası

SGK Konya Müdürü Murat Mustafa Yavuz, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Adem Alemdar'ı ziyaret etti.

13.05.2014 17:39

SGK Konya Müdürü Murat Mustafa Yavuz, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Adem Alemdar'ı ziyaret etti.

Cemiyetin yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Yavuz, sosyal güvenliğin, anayasa ve kanunlarla belirlenmiş vazgeçilmez bir insan hakkı olduğunu söyledi.

SGK'nın sosyal devlet olmanın bir gereği olduğunu belirten Yavuz, kurumun, vatandaşın doğumundan ölümüne kadar hatta ölümünden sonra da hak sahiplerine sosyal güvenlik hizmeti verdiğini ifade etti.

Kurumu paydaşlarına tanıtmak, vatandaşları hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek ve toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak için her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinlikler düzenlediklerini anlatan Yavuz, "Bu kapsamda, SGK'nın çalışmalarına destek veren Konya Gazeteciler Cemiyeti'ne ve tüm Konya basınına teşekkür ediyorum" dedi.

Alemdar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Alemdar, vatandaşların bilgilenmesi noktasında üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini dile getirdi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sosyal Güvenlik Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement