Sosyal Medyada da Günün Konusu Taksim Eylemi Oldu - Son Dakika
Yerel

Sosyal Medyada da Günün Konusu Taksim Eylemi Oldu

Sosyal Medyada da Günün Konusu Taksim Eylemi Oldu

Ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da da günlerdir devam eden Taksim Gezi Parkı olayları protestosu sosyal medyada da günün konusu oldu.

02.06.2013 13:02

Ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da da günlerdir devam eden Taksim Gezi Parkı olayları protestosu sosyal medyada da günün konusu oldu. Yürüyüşe destek verenlerle karşı çıkanlar bu defa sosyal medyada karşılaşmaya başladılar. Yürüyüşe katılanlar yürüyüş fotoğraflarını paylaşırken, CHP'li vekillere ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na AK Parti Aydın Milletvekilleri sosyal paylaşım sitesinden yayınladıkları fotoğraflarla samimiyete davet ettiler.

AK parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve Gültekin Kılınç, kendi sayfalarından Aydın Atatürk Meydanı'nda bulunan Sulupark'ın daha önceki ağaçlı ve yeşil haldeki fotoğrafları ile şu andaki ağaçsız halini yayınlayarak CHP'yi ve yürüyüşlere katılan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu samimiyetsizlikle suçladılar.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, "Samimiyete Davet" başlığı ile yayınladığı fotoğraflarda "Kamuoyunun vatandaşımızın görüş ve eleştirilerine saygılıyız. Ancak, samimiyet de çok önemli. Aydın Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Sayın Çerçioğlu, Gezipark'taki ağaçlar için yaptığı eylemi kendi kestiği Sulupark'taki ağaçlar için de yapsaydı herkes samimiyetine inanırdı. Ey CHP'li kardeşlerimiz provokasyona gelmeyin. Değerli Aydınlı hemşehrilerimiz size Sulupark'ın şimdiki hali ile eski halinin fotoğraflarını sunuyorum..." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç ise "Eyy Bakar Körler… Burası Aydın!.." başlığı ile yayınladığı fotoğraflarda "Ağaçları bahane ederek meydanlara çıkanlar, burası Aydın...Vatandaşın sokağa çıkmasını ganimet bilip bundan menfaat devşirmeye çalışan CE HA PE liler...Aynaya bakın da utanın...Bu mu sizin ağaç sevginiz?...Samimi ve dürüst olun..Zira bu halk artık yemiyor....Ey Kılıçdaroğlu, Taksime yürürken Aydın'da kesilen ağaçları hiç hatırlamamışsın belli ki, ama onlar seni ve senin idarecilerini unutmadı....Hesap günü Mart 2014!!!..." ifadelerine yer verdi.

(İK)

02.06.2013 12: 54: 58

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sosyal Medyada da Günün Konusu Taksim Eylemi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement