Sp'den Akçakoca Kaymakamı Pekmez'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sp'den Akçakoca Kaymakamı Pekmez'e Ziyaret

Sp\'den Akçakoca Kaymakamı Pekmez\'e Ziyaret

Saadet Partisi Akçakoca İlçe Başkanlığı yeni yönetimi, İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez’i makamında ziyaret etti.

07.08.2014 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Akçakoca İlçe Başkanlığı yeni yönetimi, İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete İlçe Başkanı Mustafa Zorlu'nun yanı sıra Teşkilat Başkanı Hüseyin Denizgez, Tanıtma Başkanı Özkan Atıcı, Eğitim Birim Başkanı Ali Koto, Sivil Toplum Kurulu Başkanı Arif Baş, İlçe Muhasibi Eren Bayer katıldı.

Ziyarette, yerel ve genel gündem ile ilgili görüşler dile getirildi. Saadet Partisi'nin çözüm önerileri, proje ve fikir bazında ortaya konularak, Akçakoca'da turizm sezonunun değerlendirilmesi yapıldı. Gelecek sezonda Akçakoca'da neler olması gerektiği Saadet Partisi İlçe teşkilatının görüşleri doğrultusunda Kaymakam Pekmez'e sunuldu.

Kaymakam Pekmez ziyaret için teşekkür ettiği konuşmasında siyasi partilerin öneminin altını çizerek "Ülke genelinde demokratik yaşamın en önemli temsilcilerinden birisi siyasi partilerdir. Bizler kamu personeli olarak görev yaptığımız yerlerde çok fazla duramıyoruz. Bu durumda sizler burada yaşayanlar ve belli çevreleri temsil eden gruplar olarak ilçenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını anlamak ve çözmek adına bizlere köprü vazifesinde bulunuyorsunuz" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp'den Akçakoca Kaymakamı Pekmez'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement