Spor 89 Yaz Sezonunu Açtı - Son Dakika
Yerel

Spor 89 Yaz Sezonunu Açtı

Spor 89 Yaz Sezonunu Açtı

Varsak Zeytinlik Mahallesi’nde Spor 89 Sitesi havuz sezonu açılışı gerçekleştiSpor 89 Sitesi’nin bahçesinde düzenlenen açılışa Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken Zeytinlik Mahallesi Muhtarı Süleyman Aksu, Spor 89 Sitesinin Spor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eren, Yardımcısı Sinan Durmuş ve Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Aras ve site sakinleri katıldı.

11.06.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Varsak Zeytinlik Mahallesi'nde Spor 89 Sitesi havuz sezonu açılışı gerçekleşti

Spor 89 Sitesi'nin bahçesinde düzenlenen açılışa Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken Zeytinlik Mahallesi Muhtarı Süleyman Aksu, Spor 89 Sitesinin Spor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eren, Yardımcısı Sinan Durmuş ve Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Aras ve site sakinleri katıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün beş yıllık hizmet süresinde her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Spor 89 Sitesi'nin Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Aras, "Ne zaman bir sıkıntımız olduysa hemen çözdü. Bir telefon kadar bizlere hep yakın olduğu için kendisine şahsım ve sitem adına teşekkür ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor 89 Yaz Sezonunu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement