Standard Profil Çalışanlarına 'Aile Günü' Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Standard Profil Çalışanlarına 'Aile Günü' Etkinliği

Standard Profil Çalışanlarına \'Aile Günü\' Etkinliği

Manisa'da, otomotiv sektöründe sızdırmazlık profil üretimi yapan Standard Profil Fabrikası, çalışanlarına Aile Günü etkinliği düzenledi.

16.06.2013 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da, otomotiv sektöründe sızdırmazlık profil üretimi yapan Standard Profil Fabrikası, çalışanlarına Aile Günü etkinliği düzenledi.

Manisa'da iki fabrika ile faaliyette bulunan Standard Profil düzenlediği etkinlikle işçilerine çalıştıkları yerleri ailelerine tanıtma fırsatı verdi. İzmir Devrim Doğan Organizasyon Hizmetleri tarafından fabrika bahçesinde yapılan oyun parkurlarında çalışanlar aileleri ile keyifli dakikalar geçirdi. Etkinlikte çalışanlar aileleri ile fabrikada gezerek çalıştıkları yerleri tanıtıp bilgi verdi. Yaklaşık bin 200 kişinin katıldığı organizasyonda gelen misafirlere çeşitli hediyeler verildi. Etkinlik Standard Profil 2. fabrikasında da devam etti.

Standard Profil Fabrikası Müdürü Sebahattin Karabulut yaptığı konuşmada, şöyle konuştu: "Standard Profil tüm çalışanlarına bir aile gözüyle baktığı için Düzce'den gelen bir gelenek ile bunu Manisa'da sürdürüyoruz. Şirketimiz daha burada ikinci yılını doldurmadı. Özellikle ikinci fabrikanın büyüyor olması bizi bu süreçte bu organizasyonu yapmaya teşvik etti. Tüm çalışanlarımızı ayırt etmeden böyle bir organizasyona davet etme gereği duyduk. Çünkü burası onların bir evi ve çoğu zamanlarını burada çalışarak geçiriyorlar. Bu etkinlik çalışanların birbirleri ile kaynaşmasını sağlıyor. Bizim diğer fabrikalar gibi yemek yemeden önce kart basma kuralımız yoktur. Şu an organizasyonda da olduğu gibi sınırsız yiyecek mevcuttur. Standard profil büyüme planlarını defalarca yaptığı için bu organizasyonları sürdürmektedir. İki fabrikamızda toplam çalışan sayımız bin 500 üzerinde olmasına rağmen 3 ay içerisinde bu sayıyı 2 bine çıkarma planındayız. Bu rakam yine Manisa'dan istihdam edeceğimiz insanlarla gerçekleştirilecek" - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Standard Profil Çalışanlarına 'Aile Günü' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement