Su Ürünleri Fakültesinden Çevre'ye Bir Yatırım Daha - Son Dakika
Yerel

Su Ürünleri Fakültesinden Çevre'ye Bir Yatırım Daha

Su Ürünleri Fakültesinden Çevre\'ye Bir Yatırım Daha

Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nin şu ana kadar yürüttüğü çevreye yönelik faaliyetlere bir yenisi daha eklendi.
Fakülte tarafından yürütülmekte olan "Uzundere'de Mevcut Su Kaynağının Restorasyonu ve Turizm Faaliyetlerine...

11.11.2013 12:26

Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nin şu ana kadar yürüttüğü çevreye yönelik faaliyetlere bir yenisi daha eklendi.

Fakülte tarafından yürütülmekte olan " Uzundere'de Mevcut Su Kaynağının Restorasyonu ve Turizm Faaliyetlerine Kazandırılması" isimli KUDAKA Projesinin faaliyetleri tamamlanıyor. Önceki aşamalarında Çevre Bilinçlendirme Semineri, Dalış Eğitimleri ve Tanıtımları, Göl Temizlik çalışmaları yapılan projede Kaya Tırmanış Faaliyeti için yaptırılan yapay duvarın montajı da tamamlandı. Yine bu proje kapsamında önümüzdeki günlerde Milli Dağcılar Ahmet Muhammed Hazar ve Rumeysa Cengiz tarafından 20 kişiye "Temel Kaya Tırmanış Eğitimi" verilecek.

Uzundere, Yıkıklar Köyü'nde 40°39'58"N 41°39'42"E koordinatlarındaki gölün kenarında kurulan yapay tırmanış duvarı şimdiden yöre insanının ve bölgeye gelen yerli-yabancı outdoor sporseverlerin cazibe merkezi haline geldi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Su Ürünleri Fakültesinden Çevre'ye Bir Yatırım Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement