Süleyman Çalışkan'dan Adamhasan'a Tepki - Son Dakika
Yerel

Süleyman Çalışkan'dan Adamhasan'a Tepki

Süleyman Çalışkan\'dan Adamhasan\'a Tepki

MHP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Gazi Adamhasan’ın Saadet Partisi ve Seyhan Belediye Başkan Adaylığı noktasında söylediği iddia edilen sözlere Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Çalışkan sert tepki gösterdi.

21.03.2014 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Gazi Adamhasan'ın Saadet Partisi ve Seyhan Belediye Başkan Adaylığı noktasında söylediği iddia edilen sözlere Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Çalışkan sert tepki gösterdi.

Çalışkan, yaptığı açıklamada, yalanın bulaştığı siyasetin insanlara fayda vermeyeceğini ifade ederek, "Duyduklarımıza önce inanmak istemedik. Bir siyasi partiden aday olmuş şahsiyetin böyle bir oyun içinde olabileceğine ihtimal vermek istemedik. Ortak tanıdıklarımız kararıyla kendisini uyardığımızda ben bunları söylemedim dememiş olması üzerine bu açıklamayı yapma mecburiyeti doğmuştur. İmamoğlu'ndaki masum vatandaşlarımıza, 'Seyhan adayımız Abdullah Çalışkan milli görüşçülerin adayıdır. Süleyman Çalışkan'ın yeğenidir. O nedenle Saadet Partililer Seyhan'da MHP'ye oy verecek' diyerek, onları kandırmaya çalışmak bir siyasetçiye yakışmaz . Abdullah Çalışkan Karaisalıdır, biz Malatyalıyız. ve bizimle hiçbir şekilde akrabalık bağı yoktur. Benim yeğenim Saadet Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Hamza Çalışkan'dır" dedi.

Milli görüşçülerün hiçbir dönemde ayak oyunlarıyla vatandaşı kandırarak seçime adam sokmak şartıyla belediye başkanlığı kazanma planları içinde olmadığını söyleyen Çalışkan, "Geçmişte memleketin çıkarı için ittifak yaptığımız seçimler olmuştur. Onlarda da vatandaşlarımızın ve teşkilatımızın fikrini alarak yapmışızdır. Böylesi çirkin bir olayın müsebbiplerini kınıyorum. Vatandaşlarımızın da bu yalancılara prim vermeyeceğine inanıyorum" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleyman Çalışkan'dan Adamhasan'a Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement