Süleyman Şah Çadır Kent'te Temizlik Seti Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Süleyman Şah Çadır Kent'te Temizlik Seti Dağıtıldı

Süleyman Şah Çadır Kent\'te Temizlik Seti Dağıtıldı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah Çadır Kenti Konaklama Tesisleri'nde barınan 30 bin Suriyeli mülteciye temizlik esti dağıtıldı.

12.10.2013 13:59

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah Çadır Kenti Konaklama Tesisleri'nde barınan 30 bin Suriyeli mülteciye temizlik esti dağıtıldı.

Suriye'de yaşanan iç savaş dolayısıyla ülkelerini terk ederek Akçakale Süleyman Şah Çadır Kent'te konaklayan 5 bin 200 aileye bayram öncesi temizlik seti dağıtıldı. Suriyeli mültecilere dağıtılan temizlik paketi içerisinde kişisel bakım ürünleri, temizlik ürünleri ve bayram şekeri bulunuyor. Bayram öncesi dağıtılan temizlik ürünleri paketi Suriyeli mültecilerinin yüzünü güldürürken, yetkililer ise Suriyeli mülteci kardeşlerinin acılarını ve sıkıntılarını bir nebzede olsa gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Dağıtılan temizlik ürünleri ile ilgili olarak açıklama yapan Süleyman Şah Konaklama Tesisleri Müdür Yardımcısı Bekir Engül, "Bayram öncesi çadır kentimizde barınan 5 bin 200 ailemize temizlik ürünleri paketi dağıttık. Amacımız bir nebzede olsa Suriyeli kardeşlerimizin sıkıntılarını gidermek onların burada yabancılık çekmemelerini sağlamaktır. Verdiğimiz paketlerde kişisel bakım ürünleri, temizlik ürünleri ve bayram şekeri yer alıyor. Umut ediyoruz ki iki kardeş ülke olarak bu bayramı hep birlikte mutlu, huzurlu bir şekilde geçireceğiz. Onlara evlerindeki yaşadıkları rahatlığı yaşatmaya çalışacağız" dedi.

Süleyman Şah Çadır Kent Kızılay Başkanı Dursun Ali Bilici ise, "Biz Türk Kızılay'ı olarak çadır kent yönetimimizle birlikte burada yapılan her faaliyeti Türk Kızılay ekibi olarak destek vermekteyiz" diye konuştu.

Temizlik setleri önce muhtarlıklara teslim edildi, daha sonra çadır numarasına göre dağıtımı gerçekleştirildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleyman Şah Çadır Kent'te Temizlik Seti Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement