Akçakale Süleyman Şah Çadır Kentte Yangın Tatbikatı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Akçakale Süleyman Şah Çadır Kentte Yangın Tatbikatı Yapıldı

Akçakale Süleyman Şah Çadır Kentte Yangın Tatbikatı Yapıldı

Şanlıurfa'nın Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde, olası bir yangın öncesi nasıl davranılması gerektiği ile ilgili tatbikat yapıldı.

07.12.2013 10:24  Güncelleme: 10:28

Şanlıurfa'nın Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde, olası bir yangın öncesi nasıl davranılması gerektiği ile ilgili tatbikat yapıldı.

Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde yaşayan Suriyeliler için olası bir yangın durumunda nasıl davranılmasına ilişkin tatbikat gerçekleştirildi. İlk etapta sözlü olarak neler yapılması gerektiği anlatıldı. Ardından da yapılması gerekenler uygulamalı olarak gösterildi. Yapılan tatbikat başarıyla gerçekleştirildi.

Çadır kentte düzenlenen yangın tatbikatı ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa AFAD İl Müdürü Mahmut Sönmez, "Akçakale kampımızda kış gelmesi itibari ile aldığımız bir dizi tedbirlerden birisi olan yangın güvenliği konusunda bir tatbikat gerçekleştirdik. Kampımızın itfaiye personeli ve yöneticileri ile birlikte bir tatbikatla uygulamış olduk. Esasında Akçakale kampımızda ve diğer kamplarda her zaman yangın güvenliğine son derece önem veriyoruz. Fakat kış mevsiminde daha fazla önem vermek gerekiyor. Özellikle ısıtıcılarında devreye girmesi ile beraber yangın güvenliği son derece önem arz ediyor. Bu konuda gerek kampta kalan Suriyeli misafirlerimize gerekli uyarılar ve bilgiler iletildi. Bu konuda görevli idarecilerimiz ve itfaiyecilerimiz gerekli kontrolleri yapıldı. Bugün burada yapılan yangın tatbikatıyla birlikte önlemlerimizi almış olduk. Kış boyunca ciddi bir şekilde bu tedbirleri almaya, kontrol etmeye, denetlemeye devam edeceğiz. Temenni ediyoruz ki kampımızda inşallah bir yangın çıkmaz, ancak böyle bir durum olduğunda da ekiplerimiz en kısa sürede müdahaleyi yapar" dedi.

Çadır kentte düzenlenen yangın tatbikatı sırasında Şanlıurfa AFAD İl Müdürü Mahmut Sönmez, Kamp Müdür Yardımcısı Bekir Engül, Hasan Öztürk ve itfaiye ekibi yanı sıra birim sorumluları katılım gösterdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakale Süleyman Şah Çadır Kentte Yangın Tatbikatı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement