Sultanhisar'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Sultanhisar'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Sultanhisar\'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kuruluşunun 89.yıldönümü Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde de coşkuyla kutlandı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertükmen'in kabulü ile başladı.

29.10.2012 16:52

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kuruluşunun 89. yıldönümü Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde de coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertükmen'in kabulü ile başladı. Ardından kutlamalar Cumhuriyet Meydanı'nda devam etti. Meydandaki törene Sultanhisar Kaymakamı

Cevdet Ertürkmen, Garnizon Komutanı Nihat Çelebi, Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Atça

Belediye Başkanı Mustafa Çınar, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Erdinç Çeliksoy, siyasi partilerin ilçe başkanları, daire müdürleri, askeri erkan, öğrenciler ve halk katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Meydan'daki törende Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Garnizon Komutanı Nihat Çelebi, Belediye Başkanı Ertegün Ünal halkın ve törene katılanların bayramını kutladı.

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan ilçe kaymakamı Cevdet Ertürkmen, "Cumhuriyet kavramı ve 'Ne mutlu Türküm diyene' İfadesi ile bu toprakları yurt edinmiş bütün

insanları

kucaklayan Atatürk, Cumhuriyetin ilanı ile aziz vatanımız için tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesini başlatmıştır" dedi.

Tören öğrencilerin 'Cumhuriyet' konulu şiirlerini okuması ile son buldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sultanhisar'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement