Sungurlu Belediyesinin Kutlu Doğum Programı - Son Dakika
Yerel

Sungurlu Belediyesinin Kutlu Doğum Programı

Sungurlu Belediyesinin Kutlu Doğum Programı

Çorum’un Sungurlu Belediyesi Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşam" adlı bir konferans düzenledi.

20.04.2015 13:44

Çorum'un Sungurlu Belediyesi Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşam" adlı bir konferans düzenledi.

Özel İdare Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Sungurlu Müftü vekili Ramazan Şen, Sungurlu MHP ilçe Başkanı Adnan Barak, Belediye Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Çarşıbaşı Cami İmamı Ramazan Arayıcı tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatlar Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sezikli, 'Hz. Peygamber (S.A.V) ve Birlikte Yaşam' konulu konferans verdi.

Konferans bitiminde Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sezikli'ye programa katkılarından dolayı plaket takdim etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu Belediyesinin Kutlu Doğum Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement