Suudi Arabistan Başkonsolosu Masaj İçin Sakarya'ya Geldi - Son Dakika
Yerel

Suudi Arabistan Başkonsolosu Masaj İçin Sakarya'ya Geldi

Suudi Arabistan Başkonsolosu Masaj İçin Sakarya\'ya Geldi

Suudi Arabistan Başkonsolosu Alabdali, Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan özel bir masaj salonuna gelerek Bel Fıtığı Hastalığı için masaj yaptırdı.

16.01.2014 11:23  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suudi Arabistan Başkonsolosu Kemal Alabdali Sakarya'nın Akyazı İlçesinde bulunan özel bir masaj salonuna gelerek Bel Fıtığı Hastalığı için masaj yaptırdı.

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosu Kemal Alabdali ile birlikte gelen ve boyun fıtığı olan eşi Ghada Alabdali'nin de tedavisini yapan Bayraktar Masaj Salonu sahibi Recep Bayraktar, "Her iki hastamızda buraya geldiklerinde ciddi rahatsızlıkları vardı. Suudi Arabistan başkonsolosu Kemal Alabdali destek ile geldi ve yürüyerek buradan ayrılıyor" dedi.

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosu Kemal Alabdali "Recep Bayraktar'a teşekkür ederim uzun zamandır bel fıtığı rahatsızlığı çekiyordum. Recep Beyin uyguladığı masaj sayesinde ayağa kalktım ve rahatça yürüyebiliyorum" dedi

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı'nın geçmiş olsun dileklerini ilettiği Başkonsolos Kemal Alabdali geçmiş olsun dileklerinden dolayı Başkan Yazıcı'ya teşekkür etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suudi Arabistan Başkonsolosu Masaj İçin Sakarya'ya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement