Tahmazoğlu, Personeliyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Tahmazoğlu, Personeliyle Bir Araya Geldi

Tahmazoğlu, Personeliyle Bir Araya Geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu aylık personel toplantısını gerçekleştirdi.

04.10.2016 16:09

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu aylık personel toplantısını gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, personellerin motivasyonunu arttırmak ve çalışmasında üstün başarı gösteren personelleri ödüllendirmek için her ay düzenli olarak gerçekleştirilen personel toplantısı şölen havasında yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan personel toplantısına Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Araştırmacı Yazar Mustafa Yazgan, Şahinbey Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, kurum müdürleri ve personeller katıldı. Program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlarken, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti.

"Biz geniş bir aileyiz"

Tahmazoğlu, her ay düzenli olarak personel toplantısı düzenlediklerini belirterek, "Belediye Başkanından, yardımcılarına, meclis üyelerine, müdürlerine ve personeline kadar biz geniş bir aileyiz. Şahinbey'in bir ucundan bir ucuna vatandaşlarımızın hak ettiği, talep ettiği maddi ve manevi hizmetleri götürmek için mücadele ediyoruz. Bizi gören her işimizi takip eden melekler var. İyi veya kötü, hayır veya şer ne yapıyorsak amel defterimize yazılıyor. Bu dünyada maaşımızı alıyoruz. Ama birde bunun uhrevi ücreti var. O çok daha önemli. Bu dünyada haksızlığa uğraya bilirsin. Ama mutlaka karşılığını öbür dünyada alacaksın. Ama öbür dünyada haksız olursan kaçacak yerin yok. Bu nedenle biz ibadet aşkıyla gece gündüz demeden işimizi yapmaya gayret ediyoruz. Ben emekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun" dedi.

" Türkiye'yi bölmek istiyorlar"

Tahmazoğlu,'Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına' projesine değinerek, "Biliyorsunuz Çanakkale seferlerimiz devam ediyor. Benim hayalimde bütün çocukların ve gençlerin Çanakkale'yi görmesi vardı. Çünkü orada ayrı bir maneviyat ve ruh var. Şehitlerin kemik parçaları o kadar yüzeye yakın ki, bir tarla sürüldüğünde yüzlerce kemik parçalarının çıktığı bir yerden bahsediyoruz. Bir metre kareye 6 bin 100 mermi çekirdeğinin düştüğü bir yer ve milyonda bir olmayan ihtimaller gerçekleşmiş. Düşünün o kadar şiddetli çatışmalar yaşanmış ki, mermiler havada çarpışmış. Biz sadece mesaimizi vermeye çalışırken, onlar bu vatan için hayatlarını vermiş. Bu kadar şehit bu vatan için verilmiş. 15 yaşındaki çocuklar okullarını bırakıp cepheye koşmuşlar. Yedi düvele karşı o imkansızlıklar içerisinde mücadele etmişler. Bizim çalışmamız, onların yaptıkları karşısında bir hiç hükmündedir. Bu nedenle kim vatanını, çocuğunu, eşiğini, ailesini seviyorsa daha çok çalışması gerekiyor. Yanı başımızda bulunan komşumuz Suriye de yaşananlar içler acısı, param parça oldular. 15 Temmuzda Suriye'ye yaptıklarını Türkiye'ye de yapmaya çalıştılar. 15 Temmuz öyle basit bir darbe girişimi değildi. Sınırı boşaltarak terör örgütlerine yol açmışlar ve halen 10 bin İngiliz askeri Kıbrıs'ta bekliyor. Bu ülkeyi bir Suriye yapmak için çalışıyorlar. Türkiye'yi bölmek isteyen üst akıl FETÖ, PKK, PYD'yi maşa, olarak kullanıyor. Çünkü Türkiye İslam aleminde lider olarak görülen bir ülke. Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdoğan, Amerika'nın kalbinde Dünya 5'ten büyüktür dedi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan bu düzene karşı çıkığı için ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor. Ancak biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bu oyunları bertaraf edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Dalkılıç ödüllendirildi

Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğünde çalışan Tuncay Dalkılıç'a çalışmalarında göstermiş olduğu performanstan dolayı Takdir Belgesi ve tam altın hediye etti. Yeni baba olan Tuncay Dalkılıç, 7 çocuk konusunda da Tahmazoğlu'na söz verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tahmazoğlu, Personeliyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement