Taksim'de Sağanak Yağış: Vatandaşlar Zor Anlar Yaşadı - Son Dakika
Yerel

Taksim'de Sağanak Yağış: Vatandaşlar Zor Anlar Yaşadı

Taksim\'de Sağanak Yağış: Vatandaşlar Zor Anlar Yaşadı

Taksim'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar ıslanırken, bazıları kafalarına poşet ve kıyafetlerini geçirerek yağmurdan korunmaya çalıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Taksim'de yağmur etkili oldu. Şemsiyelerini kullanarak korunanlar olduğu gibi, hazırlıksız yakalananlar da ıslanmaktan kurtulamadı.

25.03.2024 15:33  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksim'de etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar ıslanırken, bazıları da kafalarına poşet ve kıyafetlerini geçirerek yağmurdan korunmaya çalıştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan fırtına ve sağanak yağış uyarılarının ardından yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanlarından olan Taksim'de yağmur etkili oldu. Bazı vatandaşlar yağmurdan şemsiyelerini kullanarak korunurken, sağanak yağışa hazırlıksız yakalananlar ise ıslanmaktan kurtulamadı. Kimisi ıslanmamak için kıyafetlerle veya poşetlerle kafalarını kapatırken, bazıları da binanın altlarına sığındı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taksim'de Sağanak Yağış: Vatandaşlar Zor Anlar Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement