Tanriöver'den Seyhan Ziraat Odası'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tanriöver'den Seyhan Ziraat Odası'na Ziyaret

Tanriöver\'den Seyhan Ziraat Odası\'na Ziyaret

AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tanrıöver, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor.

13.03.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tanrıöver, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor.

Tanrıöver, Seyhan Ziraat Odası'nı ziyaret ederek Başkan Süleyman Girmen ve oda yöneticileri Rıfat Kodak, İbrahim Aksoğan, Cahit İncefikir ve Cengiz Özdemir ile bir araya geldi. AK Parti Hükümetinin tarımsal alanda faaliyet gösteren çiftçilere yaptığı destekler ve girdi maliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunan Tanrıöver, "Hükümetimiz çiftçimizi faizcinin, tefecinin elinden kurtardı. Çiftçilerimizin tarımsal girdi maliyetlerinin daha makul bir seviyeye çekilmesi ve maliyetlerin düşürülmesi noktasında çalışmalar yapılıyor. Seçilirsem, çiftçinin daha fazla destek almasına çalışacağım" dedi.

Önümüzdeki dönemde tarım havzalarının planlamasının ve tarımsal faaliyetlerdeki verimliliğin arttırılması yönünde hizmetlere katkı sağlamak ve şehrin merkezi hükümetten daha fazla destekler alması noktasında çalışma yapacağı sözünü veren Tanrıöver, köylünün milletin efendisi olduğunu bunu AK Parti Hükümeti döneminde sözde değil özde de ifade ettiklerini belirtti.

Oda Başkanı Süleyman Girmen, "İçimizden birisinin bu göreve talip olması bizleri sevindirdi, heyecanlandırdı" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tanriöver'den Seyhan Ziraat Odası'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement