Taraftarlar AK Parti'den, AK Parti Taraftarlardan Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Taraftarlar AK Parti'den, AK Parti Taraftarlardan Destek İstedi

Taraftarlar AK Parti\'den, AK Parti Taraftarlardan Destek İstedi

Adıyaman 1954 Spor Kulübü taraftarları AK Parti’den destek isterken, AK Parti ise 1 Kasım seçimleri için taraftarlardan destek istedi.

31.10.2015 14:05

Adıyaman 1954 Spor Kulübü taraftarları AK Parti'den destek isterken, AK Parti ise 1 Kasım seçimleri için taraftarlardan destek istedi.

Adıyaman Belediye Konferans Salonu'nda taraftarlar tarafından organize edilen toplantıda, Adıyaman 1954 Spor Kulübü'nün sorunları ve geleceği konuşuldu. Adıyaman'ı profesyonel manada teksil eden tek futbol takımı olan Adıyaman 1954 Spor Kulübü'nün taraftarları ile siyasiler bir araya geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, amaçlarının Adıyaman'ın sporla tanıtmak olduğunu, her alanda olduğu gibi sporda da istikrarın sürmesini istediklerini dile getirdi.

Başkan Koç, "Taraftarımızın düzenlediği bu toplantıda kulübümüzün daha ileriye gitmesi ve takımımızın üst liglere çıkması ile ilgili görüşlerimizi dile getiriyoruz. Spor konusunda milletvekillerimiz ve belediyemizden yardımlarını esirgememelerini bekliyoruz. Bizde ülkemizde istikrarın devam etmesi için siyasilerimize destek olacağız" dedi.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise, Adıyaman 1954 Spor Kulübü'nün ekonomik sıkıntı yaşamaması için sürekli kaynaklara ihtiyaç olduğunu belirterek, belediye olarak imkanlar doğrultusunda destek olacaklarını ifade etti.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat ise, AK Parti'nin tek başına iktidar olması halinde spora olan desteğin daha da fazla olacağını dile getirerek, taraftarlardan destek istedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise, konuşmasında ülkenin içerisinde bulunduğu durumdan bahsederek, AK Parti'nin tek başına iktidar olması için spor camiasından da destek beklediklerini açıkladı.

Aydın ayrıca, sporun gençlik ve ülke için çok önemli olduğunu ifade ederek, takımın üst lige çıkması için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ve destekleyeceklerini söyledi.

Taraftarlardan bazıları ise, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye oy vermediklerini ancak, 1 Kasım'da AK Parti'ye oy vereceklerini ifade ederek, siyasilerinde kulübe sahip çıkması gerektiğini vurguladılar. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taraftarlar AK Parti'den, AK Parti Taraftarlardan Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement