İskenderun Demirçelikspor Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Bukağıkıran, karşılaşmaların centilmenlik içerisinde geçmesi gerektiğini bildirdi.
Bukağıkıran, düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, İskenderun Demirçeliksporlu taraftarlar olarak maçlarda son derece centilmen olduklarını belirterek, takımlarına desteklerinin tam olacağını ifade etti.
Kızıl Körfez Taraftarlar Oluşumu olarak gerek İskenderun'da gerekse deplasmanlarda yapılacak karşılaşmaların centilmenlik içerisinde geçmesi dileğinde bulunan Bukağıkıran, "Kızıl Körfez Taraftar Oluşumu olarak bizler bunun öncüsü olmaya devam edeceğiz" dedi.
Toplantıya amigolar ve çok sayıda taraftar katıldı.
Bu arada, İskenderun Demirçelikspor'un U-18 futbol takımının, İsdemir tesislerinde yapılan karşılaşmada Konya Torku Şekerspor'u 4-2, U-16 takımı da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup etti.
- HATAY
Son Dakika › Yerel › Taraftarlar Derneğinden Centilmenlik Uyarısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?