Tarsus Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı - Son Dakika
Yerel

Tarsus Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı

Tarsus Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Meclisi Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında olağanüstü toplandı.

24.04.2014 16:20

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Meclisi Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında olağanüstü toplandı.

Belediye Meclisi Salonunda yapılan toplantı, açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. Belediye başkanı Şevket Can, gündem maddelerine geçmeden önce daire müdürlerini meclis üyelerine tanıttı. Gündemin diğer maddelerinde ise komisyonlara üye seçimi yapıldı.

Toplantıda, İmar Ltd. Şti. Hesap İnceleme Komisyonuna Nükhet Çelik, Ömer Özcan, Ali Şanlı, Kültür ve Sosyal İşler Komisyonuna Ali Çelik, Esat Dönmez, Esin Erkoç, Çetin Uzabacı, Levent Eker, Temizlik, Çevre ve Sağlık Komisyon üyeliğine Mehmet Yunus Seven, Hüseyin Şendağ, Esat Dönmez, Ulaş Güvenç ve Kadir Canlı oy birliğiyle seçildi.

Amatör Spor Kulüpleri Güçlendirme Komisyon üyeliğine Levent Alpataş, Hüseyin Sarı, Mehmet Yunus Seven, Raci Aydın, Rüştü Çopur, Etkinlikler Komisyonuna Ali Şimşek, Ali Çelik, Mustafa Yavuz, Kurtuluş Güner Avşar, Tarsus Belediyesi Ekonomik Kalkınma, Turizm ve Tanıtma Komisyonuna Mustafa Yavuz, Erkan Kolukırıkoğlu, Fikret Avcı, Feridun Ergün, Rüştü Çopur, İŞGEM Komisyonuna Fikret Avcı, Esat Dönmez, Hüseyin Şendağ, Tahsin Kızıltoprak, Necati Avazer, Yurtdışı İlişkiler Komisyonuna Erkan Kolukırıkoğlu, Esin Erkoç, Özcan Özalpat oy birliği ile üye seçildi. Tarsus Belediyesi Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği komisyonuna esin Erkoç, Nükhet çelik, Derya Özinç, Kurtuluş Güner Avşar, Enver Köksal, Hüseyin Boro, Ali Uyan ve Levent Eker meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak seçildi.

Birliklere yapılan seçimlerde ise, Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Birliğine Kerim Tufan ve Hüseyin Boro, Tarihi Kentler Birliğine Esin Erkoç, Çukurova Belediyeler Birliğine kerim Tufan, Ömer Özcan, Mehmet Yunus Seven, Enver Köksal, Mehmet Sabırlı, Türk Dünyası belediyeler Birliğine Rıdvan Aksoy, Sağlıklı Kentler Birliğine Hüseyin Sarı, Levent Alpaltaş ve Mehmet Yunus Seven, Satış komisyonuna ise Mehmet Sabırlı seçildi.

Dilek ve temenniler bölümünden söz alan Belediye Başkanı Şevket Can, seçilen tüm meclis üyelerine başarılar diledi.

Başkan Can, "Tüm ülkede olduğu gibi güzel kentimizde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94'ncü yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadık.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün ülkemizdeki ve dünya çocuklarına armağan ettiği ve Türk Milleti'nin tarihinde yeni bir dönemin açıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının sadece Türk çocuklarına değil tüm dünya çocuklarına hayırlar getirmesini diliyorum.

1 Mayıs Perşembe günü de mübarek Regaib Kandilini kutlayacağız. Regaib kandilinin tüm İslam alemine ve insanlığa, barış, huzur ve kardeşlikler getirmesi diliyorum.

Regaib kandili nedeniyle belediyemiz tarafından yaptırılan ve Hz. Danyal Kabri yanında bulunan meydanda Kandil Özel Programı'mız olacak. Siz Meclis üyelerimizi ve tüm halkımızı özel programımıza davet ediyorum" dedi.

Başkan Can, yapılacak projeler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarsus Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement