Tarsus'ta "Tanini Trio" Konseri - Son Dakika
Yerel

Tarsus'ta "Tanini Trio" Konseri

Tarsus\'ta "Tanini Trio" Konseri

Mersin'in Tarsus ilçesinde, 11.Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında "Tanini Trio" grubunun konseri izleyicileri büyüledi.

16.05.2012 09:42

Mersin'in Tarsus ilçesinde, 11. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında "Tanini Trio" grubunun konseri izleyicileri büyüledi.

Tarsus Saint Paulus Müzesi'nde (Kilise) gerçekleştirilen konsere Mersin Vali Yardımcısı Hüseyin Parlak, Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli izledi.

Açılış konuşmasını yapan Mersin Müzik Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Faik Burakgazi, festivalin artık kurumsallaştığını destek verenlere teşekkür etti.

Başında beri bu festivale destek verdiklerini ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus'ta bu tür güzellikleri gördükleri içinde mutlu olduklarını söyledi.

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ise, Tarsus'un kültürel yönde Türkiye'de örnek bir kent olduğunu belirterek, Tarsus'a herşeyin çok güzel yakıştığını ifade etti.

Mersin Vali Yardımcısı Hüseyin Parlak da, Tarsusluların böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmalarından kutladığını söyledi.

Ulusal ve uluslararası düzeyde pek çok konser veren Tanini Trio grubu sanatçıları Tahir Aydoğdu (Kanun), Bilgin Canaz (Ney) ve Hakan Ali Toker (Piyano) üçlüsü birbirinden güzel eserleri çalarak unutulmaz bir gece yaşattı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarsus'ta 'Tanini Trio' Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement