Taşıt Trafiğine Kapanan Yol Yeniden Açıldı - Son Dakika
Yerel

Taşıt Trafiğine Kapanan Yol Yeniden Açıldı

Bartın'da Karayolları 15.Bölge Müdürlüğünün yazısıyla taşıt trafiğine kapanan yolun, tekrar açıldığı bildirildi.

26.01.2012 13:20

Bartın'da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğünün yazısıyla taşıt trafiğine kapanan yolun, tekrar açıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Bahar Sitesi mevkisindeki yolun Karayolları Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü'nden gelen yazı doğrultusunda 3 yıl önce taşıt trafiğine kapandığını hatırlattı.

Bölgede ikamet eden vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için çalışma başlattıklarını ve bölgeyi çıkmaz olmaktan kurtardıklarını anlatan Akın, şöyle konuştu:

"Belediyemiz, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğünden gelen olumlu görüş yazısına istinaden belediye meclisinden karar alıp imar tadilatını yaptırdı. Askı süresinin de dolmasının ardından bugün yolu araç trafiğine açıyoruz. Bölgede büyük bir park çalışmasına başlayacağız. Yaz kış kullanılabilecek açık ve kapalı mekanlarıyla burada Gazhane Parkı'ndan daha büyük bir park yapacağız. Yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan bu parkın ihalesi önümüzdeki ayın sonunda gerçekleştirilecek. Bu park tamamlandığında Tuna, Esentepe, Çaydüzü, Okulak, Demirciler ve Orta mahallelerinde oturan vatandaşlarımız buradan rahatlıkla faydalanabilecek."

- BARTIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşıt Trafiğine Kapanan Yol Yeniden Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement