Taşıyıcılar Trafikten Dert Yandı - Son Dakika
Yerel

Taşıyıcılar Trafikten Dert Yandı

Taşıyıcılar Trafikten Dert Yandı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Birol Öztürk, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 17. Olağan Genel Kurul Toplantısında 4’ncü kez başkanlığa seçilen Yılmaz Arat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31.03.2015 09:49

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Birol Öztürk, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 17. Olağan Genel Kurul Toplantısında 4'ncü kez başkanlığa seçilen Yılmaz Arat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Toplum ile ilgili güzel hizmetler yaptıklarını kaydeden CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, "Taşımacılık Türkiye'nin en zor işlerinden birisidir. İnşallah yaptığınız kongre sizler için hayırlısı olur" dedi.

Kooperatifin yeriyle ilgili sorunlarını hatırlatan Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ise, "Belediye Başkanımız sayesinde sıkıntılarımızı gideceğiz. Bu sorunu giderebilmek için kooperatif olarak maddi ve manevi her şey yapmaya hazırız. Çerkezköy her geçen gün büyüyor ve göç alıyoruz. Göç esnasında bu sorunlar elbette ki oluşacaktır. Ama bunları gidermek için sivil toplum kuruluşları bir an önce tedbirini alıp, sorun olmadan çözmelidir. Otogarın gelmesi ile birlikte bu alanda inanılmaz trafik oluyor. İstanbul'da baca sanayisi 2016'da bitiyor. İstanbul'a ve Avrupa kapılarına yakın olmamız nedeniyle ciddi anlamda fabrikalar geliyor. Bu fabrikalar sorunlarını da beraberinde getiriyor. O yüzden bizler de bu sorunlar oluşmadan nasıl tedbir alınacaksa çözüm bulmaya çalışıyoruz" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşıyıcılar Trafikten Dert Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement