Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş Açıklaması

Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, belediye olarak başlatmış oldukları Taşucu'nu tanıtım atağına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti.

14.02.2012 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, belediye olarak başlatmış oldukları Taşucu'nu tanıtım atağına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti.

Açıkbaş, yaptığı açıklamada, beldenin tanıtımı yönündeki çalışmalar kapsamında Türkiye'nin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katıldıklarını, fuarın Taşucu turizmine önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını kaydetti.

Yaşar Açıkbaş, "Türkiye'nin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katılarak beldemizin turizmine önemli bir katkı sağlayacağız. Her yıl 60-ın üzerinde ülkeyi İstanbul'da buluşturan dünyanın en büyük 5. turizm fuarı EMİTT İstanbul uluslararası turizm ve seyahat fuarını bu yıl yaklaşık 150 bin kişi ziyaret etmiştir" dedi.

Taşucu Belediyesi olarak Silifke ile birlikte katıldıkları fuar standında yerli, yabancı turizm profesyonellerine ve tatilcilere beldeyi tanıtma imkanı bulduklarını ifade eden Açıkbaş, şunları kaydetti:

"Bu amaçla tanıtım kitapları, broşür ve afişleri fuara katılan yerli ve yabancı, acenta, tur operatörlerinin, otel ve motellerin stantlarına dağıtımını gerçekleştirdik. Ayrıca beldemizdeki turizm işletmelerinin tanıtım için hazırladıkları broşür, kitap, cd ve diğer materyallerde fuar süresince standımızda ziyaretçilere dağıtılmıştır. EMİTT 2012 İstanbul Turizm ve seyahat fuarında Silifke'de üretilen yerel ürünlerimiz olan limon, çilek, altın çilek, ilçemizde üretim yapan Yurtsever Turşuları ve Eyce doğal ürünlerinden oluşan, yöremizde yetişen ürünlerin Silifke standında da tanıtımı yapılmıştır."

Taşucu'nda turizmin gelişmesi için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Yaşar Açıkbaş, her yıl turizm fuarlarına katılarak Taşucu'nun marka bir tatil beldesi olması için tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.

Bu yıl da Taşucu Belediyesi olarak Türkiye'nin en büyük turizm ve seyahat fuarı olan EMİTT İstanbul Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılarak beldenin turizmine önemli bir katkı sağlayacaklarını kaydeden Açıkbaş, şöyle konuştu:

"Beldemiz Taşucu' nu tanıtmak için turizm fuarları yanı sıra ulusal televizyonlarda yayınlanan turizm ve tanıtım programlarında yayınlattığımız Taşucu tanıtım belgeselleri ve Taşucu adına bestelediğimiz Taşucu Türküsü de internet sitelerinde yayınlanmaktadır. Taşucu turizmine çok önemli katkılar sağladık. Taşucu da her geçen yıl artarak devam eden bir yoğunluk yaşanıyor. Yaptığımız bu etkin tanıtım faaliyetlerinin belde turizmine olumlu katkılarını görmemiz bizleri çok mutlu ediyor. 2012 turizm sezonunun, beldemiz turizmcileri ve esnafları için bereketli ve bol kazançlı bir sezon olmasını diliyorum."

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement