Tavşancıl Tesisleri Onarıma Alınacak - Son Dakika
Yerel

Tavşancıl Tesisleri Onarıma Alınacak

Tavşancıl Tesisleri Onarıma Alınacak

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Tavşancıl’da atıl bir şekilde duran spor tesislerinin Dilovası’na kazandırılması için Kocaeli Büyükşehir Baelediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’dan destek sözü aldı.

08.09.2014 14:03

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Tavşancıl'da atıl bir şekilde duran spor tesislerinin Dilovası'na kazandırılması için Kocaeli Büyükşehir Baelediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'dan destek sözü aldı.

Yıllardır atıl durumda kalan ve çürümeye terk edilen Tavşancıl Salih Gün Spor Tesisleri Başkan Karaosmanoğlu'nun talimatı ile amatör spora kazandırılacak. Önceki gün Dilovası'nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Belediyesi birim müdürleri ile birlikte Tavşancıl Salih Gün Spor Tesislerine gelerek spor salonunu inceledi.

Yıllardır kaderine terk edilen tesislerin yeniden canlanması ve amatör spor kulüplerinin faydalanması için Başkan Karaosmanoğlu'ndan destek isteyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Karaosmanoğlu'nun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Gökmen Mengüç'ü aramasıyla mutlu sona ulaştı. Başkan Karaosmanoğlu, böyle bir tesisin amatör spora ve Dilovası halkına kazandırılması için çalışmaların biran önce başlatılmasını istediği öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşancıl Tesisleri Onarıma Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement