Gıda Kongresi'ne katılmak üzere Antalya'nın Manavgat ilçesine gelen TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Ak Parti İstanbul Milletvekilli İbrahim Yiğit, komisyon üyeleri Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Kars Milletvekili Yunus Kılıç ve Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Evrenseki Kültürevi'ni gezdi.
Evrenseki Kültürevi'nde Belediye Başkanı Recep Barut ve eğitmen Rukiye Barut tarafından yer alan eserler hakkında milletvekillerine bilgi verilirken, Başkan Barut amaçlarının kendisinin de eğitim gördüğü eski ilkokulu tekrar kullanılabilir hale getirmek olduğunu söyledi.
Başkan Barut, "Bu okulun sınıflarına atalarımızdan kalan eserleri koyalım, gençler ve çocuklar bu eserleri tanısın, kültürümüzü ve tarihimizi öğrensin istedik. Kültürevi'nde bölgemize ait eskiden dedelerimizin atalarımızın kullandığı eserler sergileniyor" dedi.
TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Ak Parti İstanbul Milletvekilli İbrahim Yiğit, Başkan Barut'u bu önemli proje için kutlarken, Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de, "Başkan Barut sessiz sedasız muhteşem bir eser ortaya koymuş. Neredeyse bölgede eskiden kullanılan bütün eserleri buraya toplamış" dedi. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › TBMM Tarım Komisyonu Üyeleri Evrenseki Kültürevi'nde - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.